Vergroot je veerkracht, verminder je stress! Ont-stressen met een App!

Deze groepstraining is bedoeld voor medewerkers en teams die door stress en werkdruk uit balans raken. Het programma is ook zeer geschikt voor teams met problemen in samenwerking en communicatie.

 • Stressmanagement
 • Vergroten van veerkracht
 • Meer grip op stress

Aanvragen

Heeft u vragen?

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Stress beter managen

Deze training is gericht op stress-management en het vergroten van veerkracht. De deelnemers krijgen inzicht in de gevolgen van stress en wat ze daar aan kunnen doen. Met behulp van de Inner Balance Trainer, een app met een bluetooth sensor op de smartphone of tablet zien ze wat emotie doet met hun hartritme en worden ze zich bewust van gedrags- en emotionele patronen die leiden tot energieverlies. De deelnemers leren technieken waarmee ze meer grip krijgen op hun emotionele reacties. De kern van het programma is dat je veerkracht groter wordt naarmate je meer energie hebt. Met behulp van de aangeboden technieken in dit groepsprogramma en de Inner Balance Trainer leren de deelnemers energielekken op te sporen en te dichten, energie op te laden en energie vast te houden.

De opbouw van het programma

Het programma bestaat uit 4 dagdelen, bijvoorbeeld 1 dag en 2 losse dagdelen. Een dagdeel duurt 3,5 uur. Voorafgaand aan de sessies vult de medewerker een online vragenlijst in. De ingevulde vragenlijst geeft een beeld van de dagelijkse stemming, houding en stress gerelateerde klachten van de medewerker. Bij aanvang van het traject ontvangt de deelnemer een gestructureerd en overzichtelijk werkboek en de app plus sensor voor op de smartphone. Na de laatste sessie vult de medewerker opnieuw de online vragenlijst in zodat inzichtelijk wordt wat het programma heeft opgeleverd.


Doel gezondheidsoplossing

 • Deelnemers hebben een helder beeld van de effecten van stress op hun gedrag
 • Verbeterd prestatievermogen door emotiemanagement
 • Méér energie en vitaliteit
 • Meer mentale en emotionele flexibiliteit
 • Verhoogd concentratie-en focusniveau
 • Beter in staat om te luisteren, communiceren en om zichzelf in anderen te verplaatsen
 • Managen emoties

Zorgaanbieder: Heartmath Benelux

Kosten
Groepstraject
10-14 deelnemers
Vergoeding Uw eigen bijdrage
(excl. btw)
€ 544,20 50% € 272,10

Kosten
Individueel traject
Vergoeding Uw eigen bijdrage
(excl. btw)
€ 1.143,20 50% € 571,60

Aanvullende voorwaarden

 • Er is geen onderscheid tussen het stressreductieprogramma Werken aan Veerkracht (individueel en groep), Jong geleerd en oud gedaan, Bedrijfsmaatschappelijk werk (coaching) en het coachingstraject dat onder mentale gezondheidsoplossingen of onder fysieke gezondheidsoplossingen valt.
 • Traject prijs inclusief Inner Balance App en Bluetooth sensor.


  Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

  Wat u verder moet weten

  De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

  Interessante gezondheidsoplossingen

  Present! Samen
  Griepprik

  Griepprik

  De griepprik is een effectief middel om uitval onder medewerkers te voorkomen. Omdat het virus zich niet verspreidt, worden collega’s minder snel aangestoken.
  Present! Samen
  Sportprogramma's - Workshops, trainingen en clinics

  Sportprogramma's - Workshops, trainingen en clinics

  Sport verbindt. Deze trainingen bieden medewerkers een vlucht uit hun dagelijkse comfortzone. Zij ondervinden de kracht van samenwerking en goede communicatie binnen een sportieve context.
  Present! Samen
  Training fysieke belasting

  Training fysieke belasting

  Deze preventieve training is bedoeld om rug- en nekklachten te voorkomen. Uw medewerker krijgt inzicht in houding en gezond gedrag. Zo wordt verzuim beperkt.
  Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea