Stoelmassage

Kantoorpersoneel zit vaak wel 6 uur per dag achter een bureau. Een verkeerde houding leidt dan tot rug, schouder en nekklachten. Daardoor neemt de kans op langdurig verzuim toe. Voorkom uitval met deze gezondheidsoplossing van Present! Samen.

  • Drukpuntmassage over de kleding heen
  • Advies over houding & rek- en strekoefeningen
  • Behandeling signaleert tijdig ernstige klachten

Aanvragen

Heeft u vragen?

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Werkwijze stoelmassage

Voor de behandeling begint, vult de masseur samen met de medewerker een persoonlijke behandelkaart in. Op die kaart worden aandachtsgebieden en klachten genoteerd.

De medewerker neemt plaats op een speciale stoel en ontvangt een drukpuntmassage over de kleding heen. De massage wordt uitgevoerd op bedrijfslocatie. In een beschikbare kamer, of gewoon op de afdeling zelf.

Na afloop geeft de masseur tips over (werk)houding, ontspanning en rek- en strekoefeningen om klachten te verhelpen. En in de toekomst te voorkomen.

Voor wie

Iedere medewerker kan gebruikmaken van een stoelmassage. Blijkt er een indicatie voor ernstige fysieke klachten, dan zal de masseur doorverwijzen naar bedrijfsarts of fysiotherapeut. Voordeel voor de werkgever: de volledige organisatie van een stoelmassagedag op werk verloopt via een online reserveringssysteem. Geen gedoe dus.

Stoelmassage is niet geschikt voor zwangere vrouwen.


Doel gezondheidsoplossing

  • Ontspannen en revitaliseren
  • Pijntjes wegnemen
  • Fysieke klachten vroegtijdig opsporen
  • Verzuim voorkomen
  • Verbetering van de werksfeer.

Zorgpartner: Jobmassage

Kosten Korting Uw eigen bijdrage
(excl. btw)
€ 20,-
voor 20 minuten p.p
25% € 15,-
Kosten Korting Uw eigen bijdrage
(excl. btw)
€ 15,-
voor 15 minuten p.p
25% € 11,25

Wat u verder moet weten
De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen.

Ook interessant voor u

Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea