Leidinggeven aan eigen regie

Eigen regie gaat over verantwoordelijkheid nemen voor je eigen toekomst, zelf het stuur in handen nemen, keuzes maken en tot acties komen. Bij het onderwerp 'gezondheid' speelt het onderwerp 'eigen regie' een grote rol. In deze training leren leidinggevenden medewerkers beter te begeleiden bij het voorkomen van uitval en het nemen van eigen regie.

  • Eendaagse training voor leidinggevenden
  • Positief versterken verandergedrag
  • Eigen regie van medewerkers versterken

Aanvragen

Heeft u vragen?

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat er drie manieren zijn om de eigen regie van medewerkers voor hun gezondheid te beïnvloeden: bewustzijn, intrinsieke motivatie en organisatiecultuur.

Deelnemers krijgen inzicht in oorzaken en effecten en verbeteren hun gesprekstechnieken, met daarbij een goede balans tussen inleving en grensbewaking. Niet alleen aandacht maar ook het varen op eigen signalen is essentieel om in contact te gaan. Het vergroten van de eigen regie van de medewerkers staat centraal.


Doel gezondheidsoplossing

  • Versterken van leiderschapsvaardigheden
  • Leiding geven door inzicht en verbeteren gesprekstechnieken
  • Sturen op eigen regie

Zorgaanbieder: LTC Training/NextSteps.nu


Kosten per deelnemer
Minimaal 6 - maximaal
8 deelnemers
Vergoeding Dus u betaalt
€ 2.583,75
2 dagdelen
€ 1.000,- € 1.583,75

Aanvullende voorwaarden

  • Er mag slechts 1 keer per medewerker per kalenderjaar een training 'Het moedige gesprek', 'Leidinggeven aan eigen regie' of een training op het vlak van Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit gevolgd worden.

Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Ook interessant voor u

Present! Persoonlijk

Preventie van uitval

Present! Persoonlijk

Psychologische zorg

Present! Samen

Mindfulness

 
Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea