Focus & Relax

Optimaal presteren staat in verbinding met de controle van spanning in je lichaam. Een te hoge of lage spanning is van invloed op je mentale en emotionele gesteldheid. Ontspanning helpt je om de batterijen langer opgeladen te houden, beter en langer te kunnen concentreren en helder te kunnen denken.

  • Groepssessie
  • Betere prestaties onder druk en spanning
  • Actief ontspannen op de werkvloer

Heeft u vragen?

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

De training is bedoeld voor alle medewerkers die prestaties willen leveren onder druk en spanning, of gedurende de dag minder energie willen verliezen aan het werken onder druk. Specifiek de medewerkers die nog winst kunnen halen in het actief ontspannen op de werkvloer hebben de meeste baat bij deze workshop. Los van ontspanningsoefeningen wordt in deze workshop ook aandacht besteed aan oefeningen om de aandacht beter te richten en behouden.


Doel gezondheidsoplossing

  • Energiekere medewerkers
  • Stress en overbelasting voorkomen
  • Betere werkprestaties

Zorgaanbieder: Lifeguard

Kosten per workshop
6 tot 15 deelnemers
Vergoeding Uw eigen bijdrage
(excl. btw)
€ 1.200,- 50% € 600,-

Aantal medewerkers in uw organisatie
 
Maximale vergoeding
per polis per jaar
1 tot 100 € 1200,-
101 tot 250 € 1200,-
251 tot 750 € 1150,-
Meer dan 750 € 1100,-

Aanvullende voorwaarden

  • Onderstaande maximering is inclusief de overige leefstijl workshops vallend onder de thema’s Beweging, Voeding en Mentaal/Emotioneel en de workshops van de Energy Challenge.


Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

Wat u verder moet weten
De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Ook interessant voor u

Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea