Bootcamptraining

De fysieke en mentale kracht van medewerkers vergroten? Onder begeleiding van professionals heerlijk in een park, bos, stad of op het strand werken aan conditie en spieropbouw. Dat kan met de Bootcamp Pilot.

  • Beter functioneren door fysieke en mentale kracht
  • Fit worden in de buitenlucht
  • Kennismaken met diverse vormen van bootcamp

Aanvragen

Heeft u vragen?

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Samen fit worden in de buitenlucht? Het kan met de Bootcamp Pilot. Onder begeleiding van professionals heerlijk in een park, bos, stad of op het strand werken aan conditie en spieropbouw. De bootcamp brengt veel plezier, ontspanning en is goed voor de teambuilding.

Verschillende trainingen 

Er worden verschillende trainingen gegeven. Zoals: Regular-, Yoga-, Power-, Kickbox- en Running Bootcamp. Met de Bootcamp Pilot kunnen medewerkers 20 weken lang, 1 training per week kennismaken met één of meerdere vormen van bootcamp. Geschikt voor alle fitnessniveaus.

 

Doel gezondheidsoplossing

  • Werken aan conditie en spieropbouw
  • Plezier en ontspanning
  • Teambuilding
  • Beter functioneren

Zorgaanbieder: The Bootcamp Club

Kosten per workshop
10 tot 25 deelnemers
Vergoeding Uw eigen bijdrage
(excl. btw)
€ 3500,- 50% Afhankelijk van
het aantal medewerkers

De prijs is exclusief materiaalkosten
(bijvoorbeeld yogamatten of kickbokshandschoenen).

Aanvullende voorwaarde

  • Wij vergoeden 50% van de kosten van de workshops. De maximale vergoeding per polis per jaar hangt af van het aantal medewerkers van uw bedrijf. Meer informatie over een vergoeding kunt u opvragen bij de Werkgeversdesk.


Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Interessante gezondheidsoplossingen

Present! Samen
Basis Health Check

Basis Health Check

Het begint bij de basis: weten hoe fit en vitaal een medewerker is. Dat voorkomt ziekte en uitval. Organisatiebreed krijgt vitaliteitsbeleid na de Basis Health Checks met aanvullingen pas echt betekenis.
Present! Samen
Fysiotherapie op de werkplek

Fysiotherapie op de werkplek

Trek in een vroeg stadium aan de bel bij fysieke klachten en voorkom langdurig verzuim. De fysiotherapeut op de werkplek adviseert, biedt handvatten en behandelt indien nodig.
Present! Samen
Griepprik

Griepprik

De griepprik is een effectief middel om uitval onder medewerkers te voorkomen. Omdat het virus zich niet verspreidt, worden collega’s minder snel aangestoken.
Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea