Bootcamptraining

De fysieke en mentale kracht van medewerkers vergroten? Onder begeleiding van professionals heerlijk in een park, bos, stad of op het strand werken aan conditie en spieropbouw. Dat kan met de Bootcamp Pilot.

  • Beter functioneren door fysieke en mentale kracht
  • Fit worden in de buitenlucht
  • Kennismaken met diverse vormen van bootcamp

Aanvragen

Heeft u vragen?

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Samen fit worden in de buitenlucht? Het kan met de Bootcamp Pilot. Onder begeleiding van professionals heerlijk in een park, bos, stad of op het strand werken aan conditie en spieropbouw. De bootcamp brengt veel plezier, ontspanning en is goed voor de teambuilding.

Verschillende trainingen 

Er worden verschillende trainingen gegeven. Zoals: Regular-, Yoga-, Power-, Kickbox- en Running Bootcamp. Met de Bootcamp Pilot kunnen medewerkers 20 weken lang, 1 training per week kennismaken met één of meerdere vormen van bootcamp. Geschikt voor alle fitnessniveaus.

 

Doel gezondheidsoplossing

  • Werken aan conditie en spieropbouw
  • Plezier en ontspanning
  • Teambuilding
  • Beter functioneren

Zorgaanbieder: The Bootcamp Club

Kosten per workshop
10 tot 25 deelnemers
Vergoeding Uw eigen bijdrage
(excl. btw)
€ 3500,- 50% Afhankelijk van
het aantal medewerkers

De prijs is exclusief materiaalkosten
(bijvoorbeeld yogamatten of kickbokshandschoenen).

Aanvullende voorwaarde

  • Wij vergoeden 50% van de kosten van de workshops. De maximale vergoeding per polis per jaar hangt af van het aantal medewerkers van uw bedrijf. Meer informatie over een vergoeding kunt u opvragen bij de Werkgeversdesk.


Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Interessante gezondheidsoplossingen

Present! Samen
Griepprik

Griepprik

De griepprik is een effectief middel om uitval onder medewerkers te voorkomen. Omdat het virus zich niet verspreidt, worden collega’s minder snel aangestoken.
Present! Samen
Hoe start ik met verantwoord, effectief en plezierig bewegen?

Hoe start ik met verantwoord, effectief en plezierig bewegen?

Verantwoord en effectief bewegen is voor elk persoon anders. Deze workshop geeft medewerkers inzicht in trainingsintensiteit, frequentie en helpt bij het formuleren van haalbare doelstellingen.
Present! Samen
Training fysieke belasting

Training fysieke belasting

Deze preventieve training is bedoeld om rug- en nekklachten te voorkomen. Uw medewerker krijgt inzicht in houding en gezond gedrag. Zo wordt verzuim beperkt.
Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea