Zorgbemiddeling

Door wachtlijsten in de zorg worden medewerkers met medische klachten niet altijd goed geholpen. Met de Zorgcoach regelt u als werkgever dat zij snel kwalitatief hoogstaande zorg krijgen.

  • Snel en efficiënt
  • Kosteloze service van onze Werkgeversdesk
  • Voor kwalitatief hoogwaardige zorg

Aanvragen

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.


Direct contact met de Zorgcoach

Ondanks extra maatregelen zijn er nog steeds wachtlijsten in de gezondheidszorg. Vervelend voor uw medewerker, maar ook voor u als werkgever.

Goed en snel naar de juiste zorg

Door de Zorgcoach in te schakelen via de Werkgeversdesk Arbeidsgerelateerde Zorg, zorgt u ervoor dat uw medewerker goed en snel wordt geholpen.

Voor iedere medewerker

De Zorgcoach is voor iedere verzekerde die een medische behandeling nodig heeft en met een wachttijd te maken krijgt. Iedere medewerker kan bij zijn of haar eigen zorgverzekeraar terecht voor de Zorgcoach.

De Werkgeversdesk helpt

Present! biedt als service de mogelijkheid om de Zorgcoach voor uw medewerker aan te vragen bij de Werkgeversdesk.

U informeert de medewerker van de Werkgeversdesk over de situatie. De verdere afhandeling is afhankelijk van de zorgverzekering van uw medewerker, wensen van de verzekerde en de medewerking van huisarts en/of specialisten.


Doel gezondheidsoplossing

  • Wachttijd voor medische zorg verkorten
  • Leiden naar de beste kwaliteit zorgverleners

Zorgaanbieder: Zilveren Kruis

Kosten per medewerker Vergoeding Uw eigen bijdrage
(excl. btw)
€ 0,- 100% € 0,-

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Ook interessant voor u

Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea