Uitgeslapen werkt beter

Een productieve dag begint bij een goede nacht. De training Uitgeslapen werkt beter! is voor medewerkers die slecht slapen en hierdoor problemen ondervinden.
  • Beter functioneren privé en op werk
  • Verbetering van gezondheid
  • Vitalere medewerkers

Aanvragen

Heeft u vragen?

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Omgaan met slaapproblemen

In dit individuele programma van 7 lessen, leert een medewerker technieken waarmee hij of zij beter in staat is om te gaan met slaapproblemen. Met behulp van een app met sensor op de smartphone, wordt het effect van deze technieken zichtbaar. Op deze manier is uw medewerker in staat gedurende de dag rust en balans in het lichaam te krijgen, waardoor het stressniveau vermindert. De medewerker ontvangt de app met de sensor bij de start van de training en mag deze nadien houden.

Oefenen en effecten

De meeste deelnemers gebruiken de technieken al snel automatisch om met alledaagse stress om te gaan. De resultaten zijn dus meteen merkbaar. In de loop van de eerste weken worden de effecten steeds krachtiger . Na 3 maanden ontstaat vaak vanzelf gedragsverandering. Na enkele maanden wordt het gebruik van de techniek steeds meer een vanzelfsprekendheid en volgt er steeds meer integratie in het dagelijkse patroon.
 

Doel gezondheidsoplossing

  • Beter omgaan met slaapproblemen
  • Beter functioneren in werk en privé
  • Slaappatroon verbeteren

Zorgaanbieder: HeartMath Benelux

Kosten per medewerker Vergoeding Uw eigen bijdrage
(excl. btw)
€ 1.114,15 50% € 557,08

Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Ook interessant voor u

Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea