Functiegerichte workhardening

De functiegerichte workhardening is een programma van 12 weken. Er wordt gericht getraind op de functionele belastbaarheid. De medewerker heeft zelf de regie over zijn inzetbaarheid. Verandering van gedrag is ook een onderdeel van dit programma.

  • Opbouwen werkzaamheden tijdens het traject
  • Pro-actieve aanpak
  • Verschillende thuishulp mogelijk

Aanvragen

Heeft u vragen?

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Bent u verminderd inzetbaar? Of wilt u gericht trainen omdat u een andere functie krijgt met zwaardere taakeisen? Dan kunt u het programma IFW (Individuele Functiegerichte Workhardening) volgen.

Specifieke training

Aan de hand van het functie belastingprofiel wordt een specifieke training samengesteld door specialisten. De trainingen kunnen op bedrijfslocatie worden gehouden.

Het programma van het IFW duurt 13 weken en bestaat uit:

  • De individuele nulmeting (het belastbaarheidsonderzoek).
  • Een tijdsgebonden trainingsprogramma.
  • Algemene en (taak)specifieke belastbaarheid.
  • Het uitvoeren van een tussentijdse evaluatietest, een individuele eindmeting en rapportages van de nul-, tussen- en eindmeting.
U kunt deze gezondheidsoplossing zonder tussenkomst van uw huisarts of bedrijfsarts bij ons aanvragen. Wij raden u aan om voor het aanvragen bij uw huisarts of bedrijfsarts te informeren of deze gezondheidsoplossing passend voor u is.

 

Doel gezondheidsoplossing

  • Duurzame inzetbaarheid
  • Functiebelasting profiel
  • Positieve gedragsontwikkeling

Zorgaanbieder: BeLife

Kosten per medewerker
één programma
per medewerker,
per kalenderjaar
Vergoeding Uw eigen bijdrage
(excl. btw)
€ 1.713,42 50% € 856,71

Aanvullende voorwaarde


Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Interessante gezondheidsoplossingen

Present! Persoonlijk
Werkplekonderzoek

Werkplekonderzoek

Een verkeerde houding is vaak directe aanleiding voor nek en rugklachten. Een werkplekonderzoek biedt advies en aanpassingen, op maat voor de medewerker.
Present! Persoonlijk
Vervoerskosten van en naar werk

Vervoerskosten van en naar werk

Een gebroken been zorgt er voor dat een medewerker onmogelijk naar het werk kan komen. Present! biedt privé-chauffeurs tegen een scherpe prijs.
Present! Persoonlijk
Arbeidsdeskundig advies

Arbeidsdeskundig advies

Als een medewerker langer dan 13 weken ziek is, kan de arbeidsdeskundige ingeschakeld worden. Zo wordt de medewerker deskundig geadviseerd over werkhervatting.
Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea