Goed in je vel, Beter in je werk

Verzuim als gevolg van stress is verzuimoorzaak nr. 1 bij veel bedrijven, met alle gevolgen van dien. Het is enorm belastend als je voelt uit balans te zijn, geen grip te hebben en niet productief te kunnen zijn.

  • Praktische tips voor stresshantering
  • Persoonlijk advies op maat
  • Voor medewerkers die zich willen verbeteren

Aanvragen

Heeft u vragen?

Neem contact op met de Werkgeverdesk.

Dit traject is voor medewerkers die zich willen verbeteren en met behulp van een coach het beste uit zichzelf willen halen. Maar ook voor medewerkers die zich gedrag hebben aangeleerd wat hun belemmert in het dagelijks functioneren of bij het realiseren van hun ideeën/doelen.

Verbeteren dagelijks functioneren

De nadruk in dit traject ligt op het verder verbeteren van het dagelijks functioneren. De aandacht gaat hierbij uit naar specifieke onderdelen van het functioneren met als doel de totale prestatie verhogen binnen het werk.

U kunt deze gezondheidsoplossing zonder tussenkomst van uw huisarts of bedrijfsarts bij ons aanvragen. Wij raden u aan om voor het aanvragen bij uw huisarts of bedrijfsarts te informeren of deze gezondheidsoplossing passend voor u is.


Doel gezondheidsoplossing

  • Gedragsverandering
  • Verbetering dagelijks functioneren
  • Mentaal weerbaar maken van medewerkers

Zorgaanbieder: PSION

Kosten per medewerker
Maximaal 5 gesprekken
inclusief intake
Vergoeding Uw eigen bijdrage
(excl. btw)
€ 1176,46 50% € 588,23

Aanvullende voorwaarden

  • Wij vergoeden 50% van de kosten van leefstijlworkshops en clinics. De maximale vergoeding per polis per jaar hangt af van het aantal medewerkers.


Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Ook interessant voor u

Present! Persoonlijk

Werkkracht bij kanker

Present! Samen

Weer op Gewicht

Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea