Pres​ent! Persoonlijk

Gezondheid thuis en op de werkvloer zijn sterk afhankelijk van de persoonlijke situatie.
Present! Persoonlijk biedt gezondheidsoplossingen
voor de individuele medewerker; fysiek, mentaal en leefstijl.

Wat krijg ik met dit pakket?

 

Vo​ordelen Pres​ent! Persoonlijk

  • Gezondheidsoplossingen voor de individuel​e medewerker
  • Energieker leren leven dankzij inspirerende workshops


Hoe sluit dit pakket aan bij uw organisatie?

Vitaliteit

Energieke medewerkers zijn gelukkiger en dus productiever. Present! Persoonlijk heeft een ruim assortiment gezondheidsoplossingen voor de individuele medewerker.

Analyse & Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Preventief aan de slag spaart de gezondheid van medewerkers en zorgt dat zij duurzaam inzetbaar blijven. Zo brengt u verzuimrisico’s in kaart. Daarbij zijn oplossingen als de Health Check of onze voedingsprogramma’s zeer effectief.

Besparing

Present! Persoonlijk levert een organisatie tijd en geld op. U hoeft nooit meer met losse zorgaanbieders te onderhandelen voor een scherpe prijs. Dat werk hebben wij al voor u gedaan. Wij sturen u één rekening.
Dat scheelt weer administratieve rompslomp.

 

Wat vinden onze klanten?


 

'Een stoel is een stoel, maar optimaal afstellen voor een gezonde werkhouding is een ander verhaal.'

- Carin Carpaij, adviseur GVB Gezond

 

 

 

'Aansturen op stoppen met roken is geen bemoeizucht, maar bemoeizorg.'

- Marianne Muris, Manager Health Affairs Heineken

 

 

​ ​
 

Bekijk de gezondheidsoplossingen

Present! Persoonlijk biedt gezondheidsoplossingen die u kunt toepassen in uw gezondheidsbeleid.
Zoals verschillende vormen van trainingen, consulten en gezondheidschecks.
Benieuwd wat dit pakket voor uw bedrijf kost? Maak dan direct een berekening.
 

Veelgestelde vragen en Contact

Als u een gezondheidsoplossing op de overzichtspagina heeft gevonden, navigeert u naar de pagina van de desbetreffende gezondheidsoplossing. In het tabblad ‘Aanvragen’ vult u het formulier volledig in.

Wij nemen uw aanvraag op werkdagen binnen 24 uur in behandeling en u ontvangt een kostenspecificatie voor akkoord van de (rest)kosten.
Op werkdagen krijgt u van de Werkgeversdesk binnen 24 uur een kostenspecificatie.     
Nadat de Werkgeversdesk de ondertekende kostenspecificatie retour heeft ontvangen, meldt de Werkgeversdesk binnen 24 uur de aanvraag bij de zorgaanbieder.

De zorgaanbieder neemt binnen 5 werkdagen contact op om een afspraak te maken.
U kunt alleen gezondheidsoplossingen inzetten uit de pakketten die u heeft afgesloten. Heeft u bijvoorbeeld alleen Present! Samen afgesloten, dan kunt u geen gezondheidsoplossingen inzetten uit Present! Persoonlijk. Natuurlijk kunt u altijd meerdere pakketten aanvragen.               
Privacy gegarandeerd bij Zilveren Kruis
Medewerkers, werkgevers, zorgverleners en Zilveren Kruis hebben gezamenlijk de verantwoordelijkheid om de privacy van medewerkers goed te borgen. Daarom nemen wij een aantal maatregelen om uw medewerkers en hun privacygevoelige of medische informatie beter te beschermen.

Uw medewerker is beter beschermd
Om medewerkers beter te beschermen moeten zij akkoord geven voor het aanvragen van een gezondheidsoplossing vanuit Present! Op die manier weten medewerkers met wie hun informatie wordt gedeeld en waarom. Om gebruik te kunnen maken van Present! is het noodzakelijk dat u dit met uw medewerker bespreekt. Als de medewerker akkoord gaat met het delen van zijn/haar gegevens kunt u de gezondheidsoplossing aanvragen. U gebruikt hiervoor het (digitale) aanvraagformulier zoals u gewend bent.

Bescherming van privacygevoelige, medische informatie van uw medewerkers met STARTTLS
Als uw medewerker gebruik maakt van Present! worden er via e-mail privacygevoelige, medische gegevens uitgewisseld. Om dit veilig te kunnen doen is ons e-mailverkeer beveiligd met STARTTLS. Om veilig te kunnen e-mailen moeten zowel de zender als de ontvanger gebruik maken van STARTTLS.

Wie mag op de hoogte zijn van privacygevoelige informatie over uw medewerkers?
Medewerkers die ziek zijn of dreigen te verzuimen willen niet altijd dat de werkgever op de hoogte is van hun klachten. In dat geval kunnen medewerkers hun klachten bespreken met de bedrijfsarts en kan de bedrijfsarts een gezondheidsoplossing vanuit Present! aanvragen. In de praktijk zien we dat dit ook vaak wordt gedaan door leidinggevenden of HR medewerkers. Dat mag ook, als de medewerker dit geen probleem vindt.

Neem contact met ons op​

 

Andere Present! pakketten

​​​​
Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea