Present!

Met Present! krijgt u toegang tot een ruime keuze aan gezondheidsoplossingen. Via één tool kunt u alles regelen: van inzicht, advies en plan tot persoonlijke oplossingen.

Ontdek Present!
 

Kies één, twee of alle drie de pakketten

Present! heeft meer dan 80 workshops en (re-integratie)programma's om uw personeel vitaal en inzetbaar te houden.

  • Per gezondheidsoplossing 50% vergoeding
  • Vergoeding voor al uw medewerkers
  • Meer dan 1 pakket? Dan krijgt u combinatiekorting!
  • Bereken direct uw premie

Present! Visie

Een vitale organisatie begint met een goed plan. Met Present! Visie krijgt u de beste specialisten tot uw beschikking en een keur aan oplossingen voor analyse, advies en oplossing.

Lees meer

Present! Persoonlijk

Gezondheid thuis en op de werkvloer. Dat werkt voor iedereen anders. Met ruim 25 gezondheidsoplossingen kan bijna elke medewerker goed worden geholpen: fysiek, mentaal en leefstijl.

Lees meer

Present! Samen

Geef gezondheidsmanagement een plaats in uw organisatie met dit sterke pakket aan groepsoplossingen, zoals gezondheidschecks, trainingen en consulten. Duurzame vitaliteit, voor iedereen.

Lees meer
 

Overzicht gezondheidsoplossingen Present!

Bekijk alle gezondheidsoplossingen
 

Goed om te weten over Present!

  • U bepaalt zelf welke pakketten u afsluit
  • Keuze uit ruim 80 gezondheidsoplossingen
  • Present! betaalt zich terug in vitale medewerkers
 

Veelgestelde vragen en Contact

Als u een gezondheidsoplossing op de overzichtspagina heeft gevonden, navigeert u naar de pagina van de desbetreffende gezondheidsoplossing. In het tabblad ‘Aanvragen’ vult u het formulier volledig in.

Wij nemen uw aanvraag op werkdagen binnen 24 uur in behandeling en u ontvangt een kostenspecificatie voor akkoord van de (rest)kosten.
Op werkdagen krijgt u van de Werkgeversdesk binnen 24 uur een kostenspecificatie.
Nadat de Werkgeversdesk de ondertekende kostenspecificatie retour heeft ontvangen, meldt de Werkgeversdesk binnen 24 uur de aanvraag bij de zorgaanbieder.

De zorgaanbieder neemt binnen 5 werkdagen contact op om een afspraak te maken.
U kunt alleen gezondheidsoplossingen inzetten uit de pakketten die u heeft afgesloten. Heeft u bijvoorbeeld alleen Present! Samen afgesloten, dan kunt u geen gezondheidsoplossingen inzetten uit Present! Persoonlijk. Natuurlijk kunt u altijd meerdere pakketten aanvragen.          
Privacy gegarandeerd bij Zilveren Kruis
Medewerkers, werkgevers, zorgverleners en Zilveren Kruis hebben gezamenlijk de verantwoordelijkheid om de privacy van medewerkers goed te borgen. Daarom nemen wij een aantal maatregelen om uw medewerkers en hun privacygevoelige of medische informatie beter te beschermen.

Uw medewerker is beter beschermd
Om medewerkers beter te beschermen moeten zij akkoord geven voor het aanvragen van een gezondheidsoplossing vanuit Present! Op die manier weten medewerkers met wie hun informatie wordt gedeeld en waarom. Om gebruik te kunnen maken van Present! is het noodzakelijk dat u dit met uw medewerker bespreekt. Als de medewerker akkoord gaat met het delen van zijn/haar gegevens kunt u de gezondheidsoplossing aanvragen. U gebruikt hiervoor het (digitale) aanvraagformulier zoals u gewend bent.

Bescherming van privacygevoelige, medische informatie van uw medewerkers met STARTTLS
Als uw medewerker gebruik maakt van Present! worden er via e-mail privacygevoelige, medische gegevens uitgewisseld. Om dit veilig te kunnen doen is ons e-mailverkeer beveiligd met STARTTLS. Om veilig te kunnen e-mailen moeten zowel de zender als de ontvanger gebruik maken van STARTTLS.

Wie mag op de hoogte zijn van privacygevoelige informatie over uw medewerkers?
Medewerkers die ziek zijn of dreigen te verzuimen willen niet altijd dat de werkgever op de hoogte is van hun klachten. In dat geval kunnen medewerkers hun klachten bespreken met de bedrijfsarts en kan de bedrijfsarts een gezondheidsoplossing vanuit Present! aanvragen. In de praktijk zien we dat dit ook vaak wordt gedaan door leidinggevenden of HR medewerkers. Dat mag ook, als de medewerker dit geen probleem vindt.