Present! Light

De gezondheidsoplossingen van Present! Light

Iedere werkgever met een collectief zorgcontract of een inkomensverzekering (Verzuim, WGA of WIA verzekering) van Zilveren Kruis heeft ook toegang tot Present! Light: 14 gezondheidsoplossingen om medewerkers fit en vitaal te houden. Direct inzetbaar. Zo kunt u vandaag nog starten met gezond werken.

 

 

Mentaal sterk

Mentaal sterke medewerkers gaan goed om met uitdagingen als werkdruk en veranderende omstandigheden. Met (online) trainingen, cursussen en coaching van Present! Light versterkt u uw medewerkers.

Fysiek fit

Met Present! Light bieden we ook een gericht aanbod van bewegingsprogramma’s, sportlessen en workshops over gezond eten en slapen voeding. Zo helpen we uw medewerkers gezonde keuzes te maken.

Gezonde leefstijl

Een prettige werkomgeving is een voorwaarde voor een productieve werkdag. Onderstaande gezondheidsoplossingen van Present! Light geven u advies en praktische ondersteuning voor het inrichten van zo’n werkplek.

Verzuimpreventie en re-integratie

Natuurlijk helpen we ook als het even tegenzit. Bijvoorbeeld met verzuimpreventie en hulp bij re-integratie van Present! Light.


Meer slimme gezondheidsoplossingen proberen?

Hulp nodig?

Chat met ons

Eén van onze medewerkers staat u te woord om uw vraag te beantwoorden. 

 
 
 
 
 
  
 
 
Bel ons

Wilt u meer weten over Gezond Ondernemen? Onze experts helpen u graag op weg. Ma t/m vrij 08.00 – 17.30 

MKB

071 364 19 20  

Grootzakelijk

071 367 08 25  

Intermediair

071 364 19 50  

 
 
 
 
 
 
 
Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea