Terug naar overzicht

Werken aan Veerkracht
"Ontstressen met een App!"

Man met mobiele telefoon 

Ongeveer 1 op de 3 werknemers heeft last van werkdruk. Dat is niet alleen vervelend, maar op den duur ook slecht voor je gezondheid. Werkstress, burn-out en hart- en vaatziekten zijn voorbeelden van klachten die samenhangen met werkdruk. Het programma is bedoeld voor medewerkers die veel aan hun hoofd hebben, grote druk van buiten ervaren, niet goed kunnen slapen en zich vaak gespannen, gejaagd en geïrriteerd en vermoeid voelen.

  • Individueel coachingstraject
  • Stressmanagement
  • Vergroten van veerkracht
  • Grip op stress

Aanvragen

Voordelige Present!-pakketten

Veel meer oplossingen met hoge kortingen vindt u in Present!

Lees meer
Zorgaanbieder:

Ontstressen met een App!

De Inner Balance Trainer is een app met een bluetooth sensor voor op de smartphone of tablet. De medewerker ontvangt deze aan het begin van het traject. Met de Inner Balance Trainer kan de medewerker zien wat de invloed van stress is op zijn hartritme. Daarnaast leert de medewerker ook technieken waarmee hij die invloed kan laten afnemen. De HeartMath-coach kan via de HeartCloud op afstand meekijken wanneer de werknemer daar toestemming voor geeft. De Inner Balance Trainer blijft, ook na het traject, in het bezit van de werknemer zodat hij kan blijven oefenen met de app.

De opbouw van het programma

Het programma bestaat uit 7 sessies van een uur, verspreid over 2 tot 3 maanden, met een HeartMath-coach. Bij de start van de training vult de medewerker een online vragenlijst in. De ingevulde vragenlijst geeft een beeld van de dagelijkse stemming, houding en stress gerelateerde klachten van de medewerker. Aan het begin van het traject ontvangt de deelnemer een gestructureerd en overzichtelijk werkboek en de app plus sensor voor op de smartphone. In de laatste sessie maakt de medewerker een persoonlijk actieplan zodat hij dit in de praktijk kan toepassen. Na de laatste sessie vult de medewerker opnieuw de online vragenlijst in zodat inzichtelijk wordt wat het programma heeft opgeleverd.


Doel van dit gezondheidsproduct

  • Bewustwording en inzicht in de effecten van stress
  • Meer grip op emotionele reacties
  • Meer energie en vitaliteit
  • Een betere balans tussen werk en privé

Zorgaanbieder: Hearthmath Benelux

Kosten
per medewerker
U betaalt
Inclusief korting
€ 1.114,15

Hulp nodig?

  
  
    
  
  
Bel ons

Wilt u meer weten over Gezond Ondernemen? Onze experts helpen u graag op weg. Ma t/m vrij 08.00 – 17.30  

Mkb Klein (2 tot 250 medewerkers)

071 364 19 20

Mkb Groot (251 tot 500 medewerkers)

071 367 08 80

Grootzakelijk

071 367 08 25

Overheids-, Onderwijs en Zorginstellingen

071 364 19 50

  
  
    
  
  
  
  
  
  
Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea