De premie en wijzigingen voor 2020

De premie van de Basis Zeker daalt met € 1,50 naar € 125,45 per maand Dit is de meest gekozen basisverzekering bij Zilveren Kruis. Georgette Fijneman, directievoorzitter Zilveren Kruis: “De premie van de Basis Zeker gaat omlaag. Voor een aantal verzekerden stijgt de premie wel, omdat de overheid de maximale collectiviteitskorting heeft verlaagd van 10% naar 5%.”

""

Voorkomen én slimmer organiseren van zorg

“Met collectiviteiten regelen wij al jarenlang zorg op maat voor een groep mensen. Samen met werkgevers, ouderenorganisaties en patiëntenverenigingen werken we ook in 2020 via collectiviteiten aan preventie en duurzame inzetbaarheid. We helpen onze verzekerden onder meer bij gezonder leven en het voorkomen van zorg,” aldus Georgette Fijneman.

“Met zorgaanbieders, eHealthleveranciers en gemeenten gaan we verder met het slimmer organiseren van de zorg voor onze verzekerden. Dit helpt ons samen de tekorten aan zorgpersoneel en stijgende zorgkosten te lijf te gaan.”

Klanten helpen met hun gezondheid

Zilveren Kruis vindt het belangrijk dat mensen die zorg nodig hebben zelf meer regie krijgen. Mensen voelen zich beter als ze zelf invloed kunnen uitoefenen op hun gezondheid. “We investeren daarom bijvoorbeeld in online GGZ-zorg en fysiotherapie, en telemonitoring bij hartfalen zodat mensen zorg kunnen krijgen waar ze die het liefst ontvangen. Met onze digitale coach Actify helpen we mensen die een stapje gezonder willen leven. Werkgevers worden daarnaast door onze gezondheidsadviseurs ondersteund met gezondheidsoplossingen op de werkvloer.”

De komende weken helpt Zilveren Kruis haar klanten om met de online keuzehulp de best passende verzekering te kiezen. Ook krijgen klanten hulp bij het checken en kiezen van hun pakket. Bijvoorbeeld als zij een wijziging willen omdat hun persoonlijke situatie in 2020 verandert. Gezinsuitbreiding, een geplande operatie of een verre reis kunnen redenen zijn om van pakket te veranderen.

Inloggen Mijn Collectief 

Gerelateerde artikelen

man met rekenmachine

Besparen op uw verzuimverzekering

10-07-2018

U heeft waarschijnlijk al een verzuimverzekering afgesloten, maar weet u zeker of dit nog steeds de juiste verzekering voor u is? Is de dekking nog optimaal, en hoe zit het met de premie?

illustratie zieke vrouw

WGA eigenrisicodrager worden of niet?

19-09-2017

Eén van uw medewerkers wordt ziek of gaat na een vast of tijdelijk contract ziek uit dienst. Vervelend. Voor uw medewerker, maar ook voor u. Want u mist opeens een arbeidskracht.

illustratie roken drinken obesitas

Sta sterk in je werk

25-04-2017

Meer Bewegen, minder Roken, matig met Alcohol, gezonde Voeding en voldoende Ontspanning is een hulpmiddel om een gezonde leefstijl te creëren.

Bel ons

U kunt ons bereiken van ma t/m vrij
08:00 – 17:30.

MKB 071 364 19 20

Grootzakelijk 071 367 08 25

Intermediair 071 364 19 50

Stuur ons een e-mail

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mail ons direct

Volg ons op LinkedIn

Laat je inspireren en praat mee over actuele onderwerpen.

Naar LinkedIn