Coronavirus - informatie voor relaties van Zilveren Kruis

De gezondheid van Nederlanders, onze klanten en onze collega’s zijn het allerbelangrijkste voor ons. Maar soms gebeurt er iets, zoals de situatie rondom het coronavirus, waardoor we maatregelen moeten nemen om iedereen zo gezond mogelijk te houden. Naast de algemene adviezen van het RIVM, hebben we onze collega’s gevraagd zoveel mogelijk thuis te werken om verspreiding van het virus te voorkomen.

vrouw met laptop

Wat betekent dit voor ons contact met u?

Alle bijeenkomsten en fysieke afspraken tot en met 6 april annuleren we om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Uiteraard zijn wij voor telefonische afspraken of via Skype beschikbaar. Wij beseffen dat deze maatregelen impact kunnen hebben op het kwaliteitsniveau van onze dienstverlening, maar we blijven nog steeds voor u klaarstaan zoals we dat altijd doen. Wij hopen op uw begrip en medewerking gezien de uitzonderlijke omstandigheden.

Vragen over het coronavirus?

Een overzicht met maatregelen vanuit de Rijksoverheid leest u op de website van Rijksoverheid. De meest gestelde vragen en antwoorden vindt u op de speciale pagina van het RIVM. Deze pagina wordt bij nieuwe informatie bijgewerkt. Heeft u vragen over het coronavirus en uw zorgverzekering? Hier vindt u meer informatie. Ook hebben wij vragen en antwoorden over onze verzuimverzekering op een rij gezet.
 
Het kabinet heeft maatregelen genomen om ondernemers te ondersteunen in deze moeilijke en onzekere tijd. Alle maatregelen en waar u terechtkunt om er gebruik van te maken vindt u hier

Het coronavirus legt een enorme druk op onze gezondheidszorg

Zorgorganisaties en zorgverleners zetten alle zeilen bij, zodat iedereen op tijd de noodzakelijke zorg krijgt. Zilveren Kruis heeft grote waardering voor de inzet en de flexibiliteit van alle zorgverleners. Samen met de andere zorgverzekeraars en zorgkantoren nemen we maatregelen om hen daarbij te helpen. We ondersteunen om de continuïteit van (acute) zorg te kunnen blijven bieden. We houden hierover ook nauw contact met onder meer de Rijksoverheid, toezichthouders, vertegenwoordigers van patiënten en zorgverleners. Lees hier wat Zilveren Kruis en de andere zorgverzekeraars doen om te zorgen dat zorgverleners niet onnodig worden belast met financiële onzekerheid of bureaucratie.

Gerelateerde artikelen

Mobiele telefoon

App de Vakantiedokter!

18-07-2018

De Vakantiedokter is een service voor op reis, waarmee Zilveren Kruis u bijstaat met raad en daad. Via de handige app vraagt u eenvoudig advies aan bij een Nederlandse medisch expert. 

Leidinggevende in gesprek met medewerkers

Waarom moet ik mij verzekeren tegen verzuim?

25-02-2019

Met een ziekteverzuimverzekering kunnen organisaties de belangrijkste financiële risico’s afdekken en zelf kiezen wat ze willen verzekeren.

Illustratie sterk in je werk

Sta sterk in je werk

25-04-2017

Meer Bewegen, minder Roken, matig met Alcohol, gezonde Voeding en voldoende Ontspanning is een hulpmiddel om een gezonde leefstijl te creëren.

Bel ons

U kunt ons bereiken van ma t/m vrij
08:00 – 17:30.

MKB 071 364 19 20

Grootzakelijk 071 367 08 25

Intermediair 071 364 19 50

Stuur ons een e-mail

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mail ons direct

Volg ons op LinkedIn

Laat u inspireren en praat mee over actuele onderwerpen.

Naar LinkedIn