Sta sterk in je werk

  Meer Bewegen, minder Roken, matig met Alcohol, gezonde Voeding en voldoende Ontspanning is een hulpmiddel om een gezonde leefstijl te creëren. Deze infographic geeft handige tips voor gezonde leefgewoonten. Leuk voor op het prikbord of in de kantine.

  Zilveren Kruis gelooft dat succesvolle bedrijven zich onderscheiden door gezonde en vitale medewerkers en wil zich hier graag voor inzetten. Wij hebben een handige infographic ontwikkeld die daarbij kan helpen. Naast het bieden van praktische tips is het een eenvoudige manier om het gezonde gesprek op de werkvloer te laten ontstaan. Vraag de infographic aan, print hem uit en hang deze bijvoorbeeld naast het koffieapparaat.
   

   

  Door Zilveren Kruis op LinkedIn te volgen wordt u automatisch op de hoogte gebracht van informatie en gezondheidsoplossingen met betrekking tot Gezond Ondernemen.

  Gerelateerd Nieuws

  Gezonde leefstijlNOC*NSF en Zilveren Kruis samenwerking

  NOC*NSF en Zilveren Kruis samenwerking

  NOC*NSF en Zilveren Kruis gaan een samenwerking aan met focus op duurzame inzetbaarheid.

  Gezonde leefstijlApp de Vakantiedokter!

  App de Vakantiedokter!

  De Vakantiedokter is een nieuwe service voor op reis, waarmee Zilveren Kruis u bijstaat met raad en daad. Via de handige app vraagt u eenvoudig advies aan bij een Nederlandse medisch expert.

  Lees meer
  Gezonde leefstijlZo blijf je stress de baas

  Zo blijf je stress de baas

  Stress is de belangrijkste oorzaak voor verzuim. Deze infographic voor op de werkvloer helpt medewerkers stress te herkennen én hier beter mee om te gaan.

  Lees meer
  Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea