Wat is Present!?

  Met Present! werken bedrijven pro-actief aan de vitaliteit van medewerkers. Zo wordt verzuim voorkomen en kunnen hr-afdelingen flink kosten besparen.

  Bij Present! staat gemak voorop. Er zijn drie pakketten waarmee werkgevers op verschillende niveaus binnen een bedrijf kunnen werken aan vitaliteit en verzuimpreventie.
   

  Present! Persoonlijk

  Present! Persoonlijk biedt fysieke en mentale gezondheidsoplossingen voor de individuele medewerker, en brengt zo een gezonde leefstijl en werkstijl samen. Gezondheid thuis en op de werkvloer zijn immers sterk afhankelijk van de persoonlijke situatie.
   

  Present! Samen

  Present! Samen geeft gezondheidsmanagement een stevige plaats in de organisatie. Het pakket biedt diverse groepsoplossingen, zoals health-checks, trainingen en adviezen, die in het hele bedrijf ingezet kunnen worden.
   

  Present! Visie

  Present! Visie presenteert een compleet vitaliteitsplan dat inzicht, advies en oplossingen biedt. Bedrijven kunnen zo met de beste specialisten en een keur aan diensten invulling geven aan hun gezondheidsmanagement.
   
  Kijk voor meer informatie op www.zk.nl/present

  Gerelateerd Nieuws

  Fysiek fitSamenwerken aan gezondheid en vitaliteit

  Samenwerken aan gezondheid en vitaliteit

  Organisaties en medewerkers moeten aan de slag met duurzame inzetbaarheid. Maar wat is het eigenlijk? Lees het artikel.

  Fysiek fitWat is Present!?

  Wat is Present!?

  Gezondheidsbeleid is nog nooit zo toegankelijk geweest. Met het compleet vernieuwde Present! regelen HR-managers alles via 1 gloednieuw, online portaal. Zo houden organisaties hun medewerkers op een eenvoudige manier fit, vitaal en duurzaam inzetbaar.

  Lees meer
  Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea