Mentaal sterk zijn, doe je zo

  Mentale veerkracht is een belangrijke eigenschap op de werkvloer. Deze infographic helpt medewerkers bij het omgaan met hun dagelijkse uitdagingen. Leuk voor op de liftdeur of bij het koffieapparaat.

  Zilveren Kruis gelooft dat succesvolle bedrijven zich onderscheiden door gezonde en vitale medewerkers en wil zich hier graag voor inzetten. Wij hebben een handige infographic ontwikkeld die daarbij kan helpen. Naast het bieden van praktische tips is het een eenvoudige manier om het gezonde gesprek op de werkvloer te laten ontstaan. Vraag de infographic aan, print hem uit en hang deze bijvoorbeeld naast het koffieapparaat.
   

   

  Door Zilveren Kruis op LinkedIn te volgen wordt u automatisch op de hoogte gebracht van informatie en gezondheidsoplossingen met betrekking tot Gezond Ondernemen.

  Gerelateerd Nieuws

  Gezonde leefstijlApp de Vakantiedokter!

  App de Vakantiedokter!

  De Vakantiedokter is een nieuwe service voor op reis, waarmee Zilveren Kruis u bijstaat met raad en daad. Via de handige app vraagt u eenvoudig advies aan bij een Nederlandse medisch expert.

  Lees meer
  VerzuimMantelzorg en werk vaak lastig te combineren

  Mantelzorg en werk vaak lastig te combineren

  Mantelzorg en werk zijn vaak lastig te combineren. Het gevolg is een toenemend ziekteverzuim. Betere communicatie kan helpen dit te voorkomen.

  Lees meer
  Reactie Zilveren Kruis op advies NZa op collectiviteitskorting

  Reactie Zilveren Kruis op advies NZa op collectiviteitskorting

  In december 2017 is het definitieve advies van de NZa over zorginhoudelijke afspraken voor collectiviteiten en een begeleidende brief van minister Bruins (VWS) gepubliceerd.

  Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea