Uw verzuimverzekering onder de loep

  Als u een verzuimverzekering heeft, kan het veel kosten schelen om de polis door te lichten. Zo komt u er meteen achter of de dekking nog optimaal is. Ziekteverzuim uit het verleden kan de premie namelijk negatief beïnvloeden. Wegens succes herhaald: de polischeck.

  Zo’n check is vrijblijvend en bovendien kosteloos. De adviseurs van Zilveren Kruis kijken goed of uw verzuimverzekering nog op maat is voor uw bedrijfsvoering. Dezelfde actie leverde in 2013 een hoop tevreden werkgevers op.

  Verzekeren meestal een must

  Heeft u nog geen verzuimverzekering? Dat is, zeker voor u als ondernemer, het overwegen waard. Onverzekerd zijn betekent bij voorbaat een aanzienlijk financieel risico. Bij ziekte van uw medewerkers wordt 2 jaar lang minimaal 70% loondoorbetaling vergoed.

  Gerelateerd Nieuws

  VerzuimBesparen op uw verzuimverzekering?

  Besparen op uw verzuimverzekering?

  Heeft u al een verzuimverzekering, maar vraagt u zich af of het goedkoper kan? Wist u dan dat u met een overstap naar Zilveren Kruis veel geld kunt besparen? Wij zoeken het gratis voor u uit middels een geheel vrijblijvende polischeck.

  Lees meer
  VerzuimUw verzuimverzekering onder de loep

  Uw verzuimverzekering onder de loep

  Als u een verzuimverzekering heeft, kan het veel kosten schelen om de polis door te lichten. Zo komt u er meteen achter of de dekking nog optimaal is. Hoe? Laat ons uw polis checken!

  Lees meer
  VerzuimWerkstress kost miljarden

  Werkstress kost miljarden

  Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1, becijferde onderzoeksbureau TNO. Hoe pak je als werkgever werkstress bij de bron aan?

  Lees meer
  Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea