Uitwisseling van privacygevoelige informatie beter beveiligd

Om de privacygevoelige informatie van onze klanten zo goed mogelijk te beveiligen versturen wij onze informatie voortaan nog beter beveiligd. U leest hier hoe wij dit hebben gedaan.

​Privacygevoelige informatie wordt alleen versleuteld verzonden

De privacygevoelige informatie kan dan niet in verkeerde handen vallen, zodat dit niet kan leiden tot bijvoorbeeld identiteitsfraude.
 

E-mails worden alleen verzonden via een met STARTTLS beveiligd kanaal

STARTTLS staat voor Transport Layer Security. Hierbij worden e-mails van server tot server versleuteld verzonden en wordt de aflevering gegarandeerd. Dit maakt het voor derden moeilijk om e-mails te onderscheppen en te kunnen lezen. STARTTLS is de meest gebruikte methode om e-mailverkeer te beveiligen.
 

STARTTLS is eenvoudig in te stellen op uw e-mailserver

Veel bedrijven ondersteunen tegenwoordig STARTTLS voor de beveiliging van e-mail. Uw IT-afdeling kan STARTTLS eenvoudig instellen op uw e-mailserver. Via de website internet.nl bij de optie ‘Test e-mail’ kunt u het e-mailadres van de ontvanger controleren. De testresultaten geven aan of er een beveiligde verbinding (STARTTLS) mogelijk is. Gaat u privacygevoelige informatie, zoals persoonsgegevens versturen? Check dan voordat u de gegevens verstuurt of de ontvanger een STARTTLS verbinding ondersteunt. Is dat niet het geval? Verstuur dan de informatie alleen via SAP Mobile Documents.
 

We delen alleen bestanden via SAP Mobile Documents

SAP Mobile Documents is een oplossing voor het uitwisselen en delen van (grote) bestanden. Wij versturen alleen nog via deze weg (grote) bestanden.
 

Gerelateerd Nieuws

GezondheidsbeleidPrinsjesdag 2018: De plannen van het kabinet voor volgend jaar zijn bekend

Prinsjesdag 2018: De plannen van het kabinet voor volgend jaar zijn bekend

Wat moet zakelijk Nederland weten als het over zorg, sociale zekerheid, arbeidsparticipatie en werk-privé balans gaat?

GezondheidsbeleidDirecteur aan de telefoon

Directeur aan de telefoon

Ieder jaar doet een aantal medewerkers van Zilveren Kruis mee aan de zogenaamde ‘KC Challenge’. Tijdens deze Klant Contact Challenge stappen collega’s tijdelijk in de rol van klantenservice medewerker.

Lees meer
GezondheidsbeleidWerknemers na een burn-out: ‘werkgever leert er niet van’

Werknemers na een burn-out: ‘werkgever leert er niet van’

Wat kunnen werknemers of werkgevers doen om een nieuwe burn-out te voorkomen? Bekijk de resultaten uit het onderzoek.

Lees meer
Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea