Uitwisseling van privacygevoelige informatie beter beveiligd

Om de privacygevoelige informatie van onze klanten zo goed mogelijk te beveiligen versturen wij onze informatie voortaan nog beter beveiligd. U leest hier hoe wij dit hebben gedaan.

​Privacygevoelige informatie wordt alleen versleuteld verzonden

De privacygevoelige informatie kan dan niet in verkeerde handen vallen, zodat dit niet kan leiden tot bijvoorbeeld identiteitsfraude.
 

E-mails worden alleen verzonden via een met STARTTLS beveiligd kanaal

STARTTLS staat voor Transport Layer Security. Hierbij worden e-mails van server tot server versleuteld verzonden en wordt de aflevering gegarandeerd. Dit maakt het voor derden moeilijk om e-mails te onderscheppen en te kunnen lezen. STARTTLS is de meest gebruikte methode om e-mailverkeer te beveiligen.
 

STARTTLS is eenvoudig in te stellen op uw e-mailserver

Veel bedrijven ondersteunen tegenwoordig STARTTLS voor de beveiliging van e-mail. Uw IT-afdeling kan STARTTLS eenvoudig instellen op uw e-mailserver. Via de website internet.nl bij de optie ‘Test e-mail’ kunt u het e-mailadres van de ontvanger controleren. De testresultaten geven aan of er een beveiligde verbinding (STARTTLS) mogelijk is. Gaat u privacygevoelige informatie, zoals persoonsgegevens versturen? Check dan voordat u de gegevens verstuurt of de ontvanger een STARTTLS verbinding ondersteunt. Is dat niet het geval? Verstuur dan de informatie alleen via SAP Mobile Documents.
 

We delen alleen bestanden via SAP Mobile Documents

SAP Mobile Documents is een oplossing voor het uitwisselen en delen van (grote) bestanden. Wij versturen alleen nog via deze weg (grote) bestanden.
 

Gerelateerd Nieuws

GezondheidsbeleidOnderverzekerd op reis? Liever niet.

Onderverzekerd op reis? Liever niet.

Onderverzekerd op reis is onverstandig. Hoe de medische kosten op reis worden gedekt in de basisverzekering, aanvullende verzekering en reisverzekering.

Lees meer
GezondheidsbeleidZilveren Kruis wint onderzoek Online Oriëntatie Zorgverzekering

Zilveren Kruis wint onderzoek Online Oriëntatie Zorgverzekering

Zilveren Kruis laat de hoogste score zien op online oriëntatie voor een zorgverzekering. Dit blijkt uit een onafhankelijke studie van onderzoeksbureau WUA!.

Lees meer
GezondheidsbeleidZorg en Sociale Zekerheid in 2018

Zorg en Sociale Zekerheid in 2018

Op 10 oktober 2017 is het regeerakkoord gepresenteerd. Wij hebben de belangrijkste ambities en maatregelen van de zorg en sociale zekerheid voor u op een rij gezet.

Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea