Nominatie Achmea: Kroon op het Werk prijs

‘Gezond Werken’ van Achmea, een initiatief van Zilveren Kruis, is genomineerd voor de ‘Kroon op het Werk prijs 2017’ van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI).

​De Kroon op het Werk prijs wordt uitgereikt aan die organisatie die bewezen heeft op een duurzame wijze invulling te geven aan het langer, gezond, productief en met plezier aan het werk houden van hun medewerkers.
 
Op 10 mei bezoekt een jury-delegatie onze locatie in Apeldoorn en gaat in gesprek met COR-leden, medewerkers, leidinggevenden en HR directie. De jury die ons bezoekt bestaat uit 3 personen: Wilmar Schaufeli (hoogleraar arbeids- en organisatiepsychologie Universiteit Utrecht), Ria Kuper (conrector Regionale Scholengemeenschap Enkhuizen) en Wouter van Ginkel van het NPDI. Ook wordt het Gezond Werken plein bezocht, ervaart de jury wat ‘Dynamisch Werken’ is en wordt een korte bedrijfsfilm gemaakt.
 
Op 31 mei is de prijsuitreiking tijdens het HR event ‘Werk in 2030.’

Gerelateerd Nieuws

GezondheidsbeleidPrinsjesdag 2018: De plannen van het kabinet voor volgend jaar zijn bekend

Prinsjesdag 2018: De plannen van het kabinet voor volgend jaar zijn bekend

Wat moet zakelijk Nederland weten als het over zorg, sociale zekerheid, arbeidsparticipatie en werk-privé balans gaat?

GezondheidsbeleidOnderverzekerd op reis? Liever niet.

Onderverzekerd op reis? Liever niet.

Onderverzekerd op reis is onverstandig. Hoe de medische kosten op reis worden gedekt in de basisverzekering, aanvullende verzekering en reisverzekering.

Lees meer
GezondheidsbeleidOok uw medewerker krijgt meer inzicht in de zorg met de Zorgverkenner

Ook uw medewerker krijgt meer inzicht in de zorg met de Zorgverkenner

Onze Zorgverkenner en Zorgcoaches helpen onze verzekerden op weg. Met de Zorgverkenner weet u of u ergens anders sneller terechtkunt. Wat er wordt vergoed en wat u eventueel aan eigen risico betaalt.

Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea