Nieuwe Mijn Intermediair omgeving

We werken hard aan een nieuwe Mijn Intermediair omgeving. De afgelopen maanden zijn alle gewenste functionaliteiten op een rij gezet. Daarin konden we de informatie die uit de brainstormsessie met intermediairs van vorig jaar kwam goed gebruiken.

​Ook zijn er de afgelopen maanden 1-op-1 gesprekken met verschillende intermediairkantoren geweest. Zo inventariseerden we wat de wensen zijn voor dit digitale platform. Hieruit kwamen bijvoorbeeld zaken als het snel kunnen vinden van een overzicht met contactgegevens. En dat productinformatie en nieuwsberichten makkelijk te vinden moeten zijn. Maar ook het snel kunnen inzien van informatie over de collectieve contracten van de eigen portefeuille en deelnemersoverzichten per collectiviteit.
 
Begin mei starten we met de bouw. We willen voor 1 oktober de eerste fase van het nieuwe Mijn Intermediair aan u presenteren. De tweede fase volgt in 2018. Een aantal intermediairkantoren wordt betrokken bij het testen van het nieuwe Mijn Intermediair. We houden u daarom graag op de hoogte.

Gerelateerd Nieuws

GezondheidsbeleidNederlandse organisatiecultuur onvoldoende ingericht op de gezondheid en vitaliteit van medewerkers

Nederlandse organisatiecultuur onvoldoende ingericht op de gezondheid en vitaliteit van medewerkers

Uit een recent onderzoek blijkt dat ruim de helft van de medewerkers zich niet gestimuleerd voelt door de werkgever om gezond en fit te blijven.

GezondheidsbeleidGouden Certificaat voor vitaliteitsprogramma Zilveren Kruis

Gouden Certificaat voor vitaliteitsprogramma Zilveren Kruis

Het door Zilveren Kruis ontwikkelde vitaliteitsprogramma Gezond Werken heeft de hoogst mogelijke waardering gekregen van het internationale Institute for Health Management and Quality (iHMQ).

GezondheidsbeleidZilveren Kruis wint onderzoek Online Oriëntatie Zorgverzekering

Zilveren Kruis wint onderzoek Online Oriëntatie Zorgverzekering

Zilveren Kruis laat de hoogste score zien op online oriëntatie voor een zorgverzekering. Dit blijkt uit een onafhankelijke studie van onderzoeksbureau WUA!.

Lees meer
Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea