Nieuwe Mijn Intermediair omgeving

We werken hard aan een nieuwe Mijn Intermediair omgeving. De afgelopen maanden zijn alle gewenste functionaliteiten op een rij gezet. Daarin konden we de informatie die uit de brainstormsessie met intermediairs van vorig jaar kwam goed gebruiken.

​Ook zijn er de afgelopen maanden 1-op-1 gesprekken met verschillende intermediairkantoren geweest. Zo inventariseerden we wat de wensen zijn voor dit digitale platform. Hieruit kwamen bijvoorbeeld zaken als het snel kunnen vinden van een overzicht met contactgegevens. En dat productinformatie en nieuwsberichten makkelijk te vinden moeten zijn. Maar ook het snel kunnen inzien van informatie over de collectieve contracten van de eigen portefeuille en deelnemersoverzichten per collectiviteit.
 
Begin mei starten we met de bouw. We willen voor 1 oktober de eerste fase van het nieuwe Mijn Intermediair aan u presenteren. De tweede fase volgt in 2018. Een aantal intermediairkantoren wordt betrokken bij het testen van het nieuwe Mijn Intermediair. We houden u daarom graag op de hoogte.

Gerelateerd Nieuws

GezondheidsbeleidGouden Certificaat voor vitaliteitsprogramma Zilveren Kruis

Gouden Certificaat voor vitaliteitsprogramma Zilveren Kruis

Het door Zilveren Kruis ontwikkelde vitaliteitsprogramma Gezond Werken heeft de hoogst mogelijke waardering gekregen van het internationale Institute for Health Management and Quality (iHMQ).

GezondheidsbeleidGezond Ondernemen is ook goed voor de werksfeer

Gezond Ondernemen is ook goed voor de werksfeer

Jan-Willem Evers, directeur Marketing en Verkoop van Zilveren Kruis, vertelt op het online platform Cstories.nl over Gezond Ondernemen.

Lees meer
GezondheidsbeleidWGA eigenrisicodrager of niet?

WGA eigenrisicodrager of niet?

Eén van uw medewerkers wordt ziek of gaat na een vast of tijdelijk contract ziek uit dienst. Wat gebeurt er dan?

Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea