Nieuwe Mijn Intermediair omgeving

We werken hard aan een nieuwe Mijn Intermediair omgeving. De afgelopen maanden zijn alle gewenste functionaliteiten op een rij gezet. Daarin konden we de informatie die uit de brainstormsessie met intermediairs van vorig jaar kwam goed gebruiken.

​Ook zijn er de afgelopen maanden 1-op-1 gesprekken met verschillende intermediairkantoren geweest. Zo inventariseerden we wat de wensen zijn voor dit digitale platform. Hieruit kwamen bijvoorbeeld zaken als het snel kunnen vinden van een overzicht met contactgegevens. En dat productinformatie en nieuwsberichten makkelijk te vinden moeten zijn. Maar ook het snel kunnen inzien van informatie over de collectieve contracten van de eigen portefeuille en deelnemersoverzichten per collectiviteit.
 
Begin mei starten we met de bouw. We willen voor 1 oktober de eerste fase van het nieuwe Mijn Intermediair aan u presenteren. De tweede fase volgt in 2018. Een aantal intermediairkantoren wordt betrokken bij het testen van het nieuwe Mijn Intermediair. We houden u daarom graag op de hoogte.

Gerelateerd Nieuws

GezondheidsbeleidGezond Ondernemen is ook goed voor de werksfeer

Gezond Ondernemen is ook goed voor de werksfeer

Jan-Willem Evers, directeur Marketing en Verkoop van Zilveren Kruis, vertelt op het online platform Cstories.nl over Gezond Ondernemen.

Lees meer
GezondheidsbeleidDirecteur aan de telefoon

Directeur aan de telefoon

Ieder jaar doet een aantal medewerkers van Zilveren Kruis mee aan de zogenaamde ‘KC Challenge’. Tijdens deze Klant Contact Challenge stappen collega’s tijdelijk in de rol van klantenservice medewerker.

Lees meer
GezondheidsbeleidMijn Collectief is uitgebreid

Mijn Collectief is uitgebreid

Mijn Collectief is uitgebreid. Benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden? Bekijk het filmpje.

Lees meer
Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea