Nieuwe Mijn Intermediair omgeving

We werken hard aan een nieuwe Mijn Intermediair omgeving. De afgelopen maanden zijn alle gewenste functionaliteiten op een rij gezet. Daarin konden we de informatie die uit de brainstormsessie met intermediairs van vorig jaar kwam goed gebruiken.

​Ook zijn er de afgelopen maanden 1-op-1 gesprekken met verschillende intermediairkantoren geweest. Zo inventariseerden we wat de wensen zijn voor dit digitale platform. Hieruit kwamen bijvoorbeeld zaken als het snel kunnen vinden van een overzicht met contactgegevens. En dat productinformatie en nieuwsberichten makkelijk te vinden moeten zijn. Maar ook het snel kunnen inzien van informatie over de collectieve contracten van de eigen portefeuille en deelnemersoverzichten per collectiviteit.
 
Begin mei starten we met de bouw. We willen voor 1 oktober de eerste fase van het nieuwe Mijn Intermediair aan u presenteren. De tweede fase volgt in 2018. Een aantal intermediairkantoren wordt betrokken bij het testen van het nieuwe Mijn Intermediair. We houden u daarom graag op de hoogte.

Gerelateerd Nieuws

GezondheidsbeleidMijn Collectief is uitgebreid

Mijn Collectief is uitgebreid

Mijn Collectief is uitgebreid. Benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden? Bekijk het filmpje.

Lees meer
GezondheidsbeleidOok uw medewerker krijgt meer inzicht in de zorg met de Zorgverkenner

Ook uw medewerker krijgt meer inzicht in de zorg met de Zorgverkenner

Onze Zorgverkenner en Zorgcoaches helpen onze verzekerden op weg. Met de Zorgverkenner weet u of u ergens anders sneller terechtkunt. Wat er wordt vergoed en wat u eventueel aan eigen risico betaalt.

GezondheidsbeleidGouden Certificaat voor vitaliteitsprogramma Zilveren Kruis

Gouden Certificaat voor vitaliteitsprogramma Zilveren Kruis

Het door Zilveren Kruis ontwikkelde vitaliteitsprogramma Gezond Werken heeft de hoogst mogelijke waardering gekregen van het internationale Institute for Health Management and Quality (iHMQ).

Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea