NOC*NSF en Zilveren Kruis samenwerking

  NOC*NSF en Zilveren Kruis gaan een nieuwe samenwerking aan. Zilveren Kruis draagt de top- en breedtesport een warm hart toe en is al sinds 2005 verbonden aan NOC*NSF. Eerst als leverancier, later als Partner in Sport en nu als officiële partner. Waar eerst de nadruk lag op Jeugd & Bewegen verschuift de focus nu naar het vitaal en duurzaam inzetbaar houden van medewerkers.

  ​Naast het inspireren van werkgevers met de kennis en expertise vanuit de sport wordt ook de Topsportpolis voortgezet om de topsporters te voorzien van een goede zorgverzekering.

  Samen sterk voor een vitale werkvloer

  Kamiel Maase, performance manager bij NOC*NSF: ‘Bedrijven kunnen veel leren vanuit de topsport. Zilveren Kruis biedt ons de mogelijkheid om onze ervaringen te delen met werkend Nederland en middels het kennisplatform deze kennis voor werkgevers toegankelijk te maken.’ Jan-Willem Evers, commercieel directeur bij Zilveren Kruis: ‘Meedenken met werkgevers zit in ons DNA. Met de kennis en expertise van NOC*NSF kunnen we de ruim 1000 grote en kleinere werkgevers die we ondersteunen nog beter helpen.’

  Kennisplatform voor Gezond Ondernemen

  De kennis die NOC*NSF heeft over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid deelt Zilveren Kruis met haar klanten via een kennisplatform voor Gezond Ondernemen. Naast de samenwerking met NOC*NSF werkt Zilveren Kruis ook samen met andere onafhankelijke experts, partners en relaties. Om zo thema’s rondom duurzame inzetbaarheid verder te ontwikkelen.

  Vliegende start: zakelijke campagne

  De inhoudelijke rol van NOC*NSF in de zakelijke campagne over eigen regie​ geeft het partnership direct invulling. Hoe komt het bijvoorbeeld dat topsporters zo goed in staat zijn bewust keuzes te maken en deze na te leven?​

  ‘NOC*NSF is een absolute koploper op het gebied van eigen regie.’​

   
  De vertaalslag naar de werkvloer biedt werkgevers handvatten om hun medewerkers langer vitaal en duurzaam inzetbaar te houden. ‘Daarnaast willen we hen inspireren en informeren met de kennis en expertise die NOC*NSF als sportkoepel heeft op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid’, aldus Lies van Berkel, sponsorship manager Zilveren Kruis.

  Ondertekenen Zilveren Kruis en NOC*NSF
  Aanwezig bij het tekenmoment (v.l.n.r.): Lies van Berkel, Jan-Willem Evers, Luceline Hesselink, Gerard Dielessen en Marco Antonietti.

  Gerelateerd Nieuws

  Gezonde leefstijlZo blijf je stress de baas

  Zo blijf je stress de baas

  Stress is de belangrijkste oorzaak voor verzuim. Deze infographic voor op de werkvloer helpt medewerkers stress te herkennen én hier beter mee om te gaan.

  Lees meer
  Gezonde leefstijlApp de Vakantiedokter!

  App de Vakantiedokter!

  De Vakantiedokter is een nieuwe service voor op reis, waarmee Zilveren Kruis u bijstaat met raad en daad. Via de handige app vraagt u eenvoudig advies aan bij een Nederlandse medisch expert.

  Lees meer
  Gezonde leefstijlSta sterk in je werk

  Sta sterk in je werk

  Meer Bewegen, minder Roken, matig met Alcohol, gezonde Voeding en voldoende Ontspanning is een hulpmiddel om een gezonde leefstijl te creëren.

  Lees meer
  Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea