Voeding en Energie (Superfoods & Brainshakes)

Na lunch of avondeten slaat de vermoeidheid vaak toe. Een evenwichtig voedingspatroon voorkomt zulke after dinner dips. Houd grip op de eigen energieniveaus en behoud heel de dag een scherpe blik.
""
  • Over voeding, energie en werkprestaties
  • Reken voor altijd af met after dinner dips
  • Energiek na de maaltijd

Aanvragen

Als lunch of avondmaaltijd is genuttigd, daalt de bloedsuikerspiegel in rap tempo. Hoe meer suikers (koolhydraten) in de voeding, hoe hoger de bloedsuikerspiegel reikt. Daarna is het futloze gevoel des te groter. ’s Avonds op de bank indutten is misschien geen probleem, maar op werk kan dit knap lastig zijn. Werknemers leveren na lunchtijd dan ook flink in qua arbeidsproductiviteit.

Gezond voedingspatroon

Bereik een positieve balans door een gezond en evenwichtig voedingspatroon aan te meten. Voeding is één van de belangrijke pijlers als het gaat om energieniveau. Thema’s van de workshop kunnen onder andere ‘Invloed van voeding op het energieniveau’, ‘Voeding en de invloed op prestatie’ of ‘Voeding en het leveren van een sportieve prestatie’ zijn.

Doel gezondheidsoplossing

  • Voorkomen van after dinner dips
  • Op peil houden energieniveaus

Zorgaanbieder: SanAvis 

Kosten per workshop
20 deelnemers
Vergoeding
Uw eigen bijdrage (excl. btw)
€ 475,- 50%
€ 237,50

 

Aanvullende voorwaarden

  • Wij vergoeden 50% van de kosten van leefstijlworkshops en clinics. De maximale vergoeding per polis per jaar hangt af van het aantal medewerkers.

Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! (pdf) vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Heeft u vragen?

Bel ons

071 365 21 00

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Bereikbaar ma t/m vrij 08:00 tot 17:30 uur.

Stuur ons een email

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur een email

Chatten met een adviseur

We geven direct antwoord op uw vragen.

Chat nu niet beschikbaar.