""

Pres​ent! Visie

Een vitale organisatie begint met een goed plan. Met Present! Visie krijg u de beste specialisten tot uw beschikking en een keur aan gezondheidsoplossingen voor inzicht en advies.

Voordelen Present! Visie

  • Inzicht in beleid, risico's en rendement gezondheidsmanagement 
  • Koersbepaling met onze specialisten 
  • Ontwikkel draagvlak voor gezondheidsmanagement 

Hoe sluit dit pakket aan bij uw organisatie?

Planvorming

Hoe zorgt u er voor dat uw gezondheidsmanagement echt past bij uw bedrijf? De bevindingen bepalen de koers. Met de zorgplusanalyse en scan van uw bedrijf brengen we nauwkeurig de huidige situatie in kaart.

Advies

Wat kunt u verbeteren aan uw gezondheidsmanagement? Daar krijgt u deskundig advies over. En wat levert het op voor uw bedrijf? Oplossingen als de businesscase en het strategiespel zoomen in op de details. Uw bedrijf weet nu echt waar het staat.

Wat vinden onze klanten?

Carin Carpaij, adviseur GVB Gezond​​​​
Een stoel is een stoel, maar optimaal afstellen voor een gezonde werkhouding is een ander verhaal

Carin Carpaij, adviseur GVB Gezond

Lees onze klantverhalen
Aansturen op stoppen met roken is geen bemoeizucht, maar bemoeizorg

Marianne Muris, Manager Health Affairs Heineken

Lees onze klantverhalen

Alle gezondheidsoplossingen op een rij

Inzicht en advies. Dat is wat u krijgt met Present! Visie. U krijgt beschikking over de beste specialisten, die samen met u solide beleid uitstippelen. Benieuwd wat dit pakket voor uw bedrijf kost? Maak dan direct een berekening.

Veelgestelde vragen

Als u een gezondheidsoplossing op de overzichtspagina heeft gevonden, navigeert u naar de pagina van de desbetreffende gezondheidsoplossing. In het tabblad ‘Aanvragen’ vult u het formulier volledig in.

Wij nemen uw aanvraag op werkdagen binnen 24 uur in behandeling en u ontvangt een kostenspecificatie voor akkoord van de (rest)kosten.

Op werkdagen krijgt u van de Werkgeversdesk binnen 24 uur een kostenspecificatie.

Nadat de Werkgeversdesk de ondertekende kostenspecificatie retour heeft ontvangen, meldt de Werkgeversdesk binnen 24 uur de aanvraag bij de zorgaanbieder.

De zorgaanbieder neemt binnen 5 werkdagen contact op om een afspraak te maken.

Bekijk de pagina downloads.

U kunt alleen gezondheidsoplossingen inzetten uit de pakketten die u heeft afgesloten. Heeft u bijvoorbeeld alleen Present! Samen afgesloten, dan kunt u geen gezondheidsoplossingen inzetten uit Present! Persoonlijk. Natuurlijk kunt u altijd meerdere pakketten aanvragen.

Privacy gegarandeerd bij Zilveren Kruis
Medewerkers, werkgevers, zorgverleners en Zilveren Kruis hebben gezamenlijk de verantwoordelijkheid om de privacy van medewerkers goed te borgen. Daarom nemen wij een aantal maatregelen om uw medewerkers en hun privacygevoelige of medische informatie beter te beschermen.

Uw medewerker is beter beschermd
Om medewerkers beter te beschermen moeten zij akkoord geven voor het aanvragen van een gezondheidsoplossing vanuit Present! Op die manier weten medewerkers met wie hun informatie wordt gedeeld en waarom. Om gebruik te kunnen maken van Present! is het noodzakelijk dat u dit met uw medewerker bespreekt. Als de medewerker akkoord gaat met het delen van zijn/haar gegevens kunt u de gezondheidsoplossing aanvragen. U gebruikt hiervoor het (digitale) aanvraagformulier zoals u gewend bent.

Bescherming van privacygevoelige, medische informatie van uw medewerkers met STARTTLS
Als uw medewerker gebruik maakt van Present! worden er via e-mail privacygevoelige, medische gegevens uitgewisseld. Om dit veilig te kunnen doen is ons e-mailverkeer beveiligd met STARTTLS. Om veilig te kunnen e-mailen moeten zowel de zender als de ontvanger gebruik maken van STARTTLS.

Wie mag op de hoogte zijn van privacygevoelige informatie over uw medewerkers?
Medewerkers die ziek zijn of dreigen te verzuimen willen niet altijd dat de werkgever op de hoogte is van hun klachten. In dat geval kunnen medewerkers hun klachten bespreken met de bedrijfsarts en kan de bedrijfsarts een gezondheidsoplossing vanuit Present! aanvragen. In de praktijk zien we dat dit ook vaak wordt gedaan door leidinggevenden of HR medewerkers. Dat mag ook, als de medewerker dit geen probleem vindt.

Andere Present! pakketten

Present! Samen

Geef gezondheidsmanagement een plaats in uw organisatie met dit sterke pakket aan groepsoplossingen.

Breng verzuimrisico’s in kaart

Energieker leren leven dankzij inspirerende workshops

Alle medewerkers vitaal aan het werk

Present! Persoonlijk

Present! Persoonlijk biedt gezondheidsoplossingen voor de individuele medewerker; fysiek, mentaal en leefstijl.

Gezondheidsoplossingen voor de individuel​e medewerker

Energieker leren leven dankzij inspirerende workshops

Direct contact met een adviseur?

Bel ons

U kunt ons bereiken van ma t/m vrij
8.00 – 17.30.

MKB 071 364 19 20

Grootzakelijk 071 367 08 25

Intermediair 071 364 19 50

Stuur ons een e-mail

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mail ons direct

Chatten met een adviseur

We geven u direct antwoord op uw vragen

Chat nu niet beschikbaar.