Vergroot je veerkracht, verminder je stress! Ont-stressen met een App!

Deze groepstraining is bedoeld voor medewerkers en teams die door stress en werkdruk uit balans raken. Het programma is ook zeer geschikt voor teams met problemen in samenwerking en communicatie.
""
  • Stressmanagement
  • Vergroten van veerkracht
  • Meer grip op stress

Aanvragen

Stress beter managen

Deze training is gericht op stress-management en het vergroten van veerkracht. De deelnemers krijgen inzicht in de gevolgen van stress en wat ze daar aan kunnen doen. Met behulp van de Inner Balance Trainer, een app met een bluetooth sensor op de smartphone of tablet zien ze wat emotie doet met hun hartritme en worden ze zich bewust van gedrags- en emotionele patronen die leiden tot energieverlies. De deelnemers leren technieken waarmee ze meer grip krijgen op hun emotionele reacties. De kern van het programma is dat je veerkracht groter wordt naarmate je meer energie hebt. Met behulp van de aangeboden technieken in dit groepsprogramma en de Inner Balance Trainer leren de deelnemers energielekken op te sporen en te dichten, energie op te laden en energie vast te houden.

De opbouw van het programma

Het programma bestaat uit 4 dagdelen, bijvoorbeeld 1 dag en 2 losse dagdelen. Een dagdeel duurt 3,5 uur. Voorafgaand aan de sessies vult de medewerker een online vragenlijst in. De ingevulde vragenlijst geeft een beeld van de dagelijkse stemming, houding en stress gerelateerde klachten van de medewerker. Bij aanvang van het traject ontvangt de deelnemer een gestructureerd en overzichtelijk werkboek en de app plus sensor voor op de smartphone. Na de laatste sessie vult de medewerker opnieuw de online vragenlijst in zodat inzichtelijk wordt wat het programma heeft opgeleverd.

Doel gezondheidsoplossing

  • Deelnemers hebben een helder beeld van de effecten van stress op hun gedrag
  • Verbeterd prestatievermogen door emotiemanagement
  • Méér energie en vitaliteit
  • Meer mentale en emotionele flexibiliteit
  • Verhoogd concentratie-en focusniveau
  • Beter in staat om te luisteren, communiceren en om zichzelf in anderen te verplaatsen
  • Managen emoties

Zorgaanbieder: Heartmath Benelux

Kosten
Groepstraject min. 10 deelnemers
Vergoeding
Uw eigen bijdrage (excl. btw)
€ 544,20 per medewerker 50%
€ 272,10

 

Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! (pdf) vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Heeft u vragen?

Bel ons

071 365 21 00

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Bereikbaar ma t/m vrij 08:00 tot 17:30 uur.

Stuur ons een email

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur een email

Chatten met een adviseur

We geven direct antwoord op uw vragen.

Chat nu niet beschikbaar.