Leidinggeven aan eigen regie

Eigen regie gaat over verantwoordelijkheid nemen voor je eigen toekomst, zelf het heft in handen nemen, keuzes maken en tot acties komen. Bij het onderwerp 'gezondheid' speelt het onderwerp 'eigen regie' een grote rol.
""

In deze training leren leidinggevenden medewerkers beter te begeleiden bij het voorkomen van uitval en het nemen van eigen regie.

  • Eendaagse training voor leidinggevenden
  • Positief versterken verandergedrag
  • Eigen regie van medewerkers versterken

Aanvragen

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat er drie manieren zijn om de eigen regie van medewerkers voor hun gezondheid te beïnvloeden: bewustzijn, intrinsieke motivatie en organisatiecultuur.

Deelnemers krijgen inzicht in oorzaken en effecten en verbeteren hun gesprekstechnieken, met daarbij een goede balans tussen inleving en grensbewaking. Niet alleen aandacht maar ook het varen op eigen signalen is essentieel om in contact te gaan. Het vergroten van de eigen regie van de medewerkers staat centraal.

Doel gezondheidsoplossing

  • Versterken van leiderschapsvaardigheden
  • Leiding geven door inzicht en verbeteren gesprekstechnieken
  • Sturen op eigen regie

Zorgaanbieder: LTC Training/NextSteps.nu

Kosten per deelnemer
Minimaal 6 - maximaal 8 deelnemers
Vergoeding Dus u betaalt
€ 2.583,75
2 dagdelen
€ 1.000,-
€ 1.583,75

Aanvullende voorwaarden

  • Er mag slechts 1 keer per medewerker per kalenderjaar een training 'Het moedige gesprek', 'Leidinggeven aan eigen regie' of een training op het vlak van Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit gevolgd worden.

Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! (pdf) vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Heeft u vragen?

Bel ons

071 365 21 00

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Bereikbaar ma t/m vrij 08:00 tot 17:30 uur.

Stuur ons een email

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur een email

Chatten met een adviseur

We geven direct antwoord op uw vragen.

Chat nu niet beschikbaar.