Hoe start ik met verantwoord, effectief en plezierig bewegen?

Meer willen bewegen is een nobel streven. Maar waar begin je, als je al tijden niet hebt getraind? Daarbij is elk lichaam anders, met eigen behoeften en kwetsbaarheden. Tijdens deze workshop komen alle vragen aan bod rondom verantwoord en effectief bewegen.
""
  • Interactieve workshop
  • Alles over verantwoord en effectief bewegen
  • Persoonlijk advies

Aanvragen

Positief nieuws, als een medewerker aangeeft dat hij of zij wil starten met regelmatig bewegen. Het is dan verstandig advies in te winnen.

Training op maat

Ieder lichaam is anders, dus ook de behoefte en kwetsbaarheden. De trainingsintensiteit – heftigheid van de inspanning – verschilt per persoon en moet dus op maat.

Zorgaanbieder: Pim Mulier

Kosten per workshop
1 tot 15 deelnemers
Vergoeding Uw eigen bijdrage (excl. btw)
€ 803,53 50%
€401,77

 

Aanvullende voorwaarden

  • Wij vergoeden 50% van de kosten van de workshops. De maximale vergoeding per polis per jaar hangt af van het aantal medewerkers van uw bedrijf. Meer informatie over een vergoeding kunt u opvragen bij de Werkgeversdesk.

Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! (pdf) vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Heeft u vragen?

Bel ons

071 365 21 00

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Bereikbaar ma t/m vrij 08:00 tot 17:30 uur.

Stuur ons een email

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur een email

Chatten met een adviseur

We geven direct antwoord op uw vragen.

Chat nu niet beschikbaar.