Het Nieuwe Gezonde Werken

Gezond gedrag is een vaardigheid, een diepere vorm van leren, waarbij sprake is van een structurele innerlijke verandering. Zelfkennis, doorzettingsvermogen en leerervaringen met directe feedback zijn van cruciaal belang om gedrag op lange termijn duurzaam te veranderen.
""
  • Interactieve workshop
  • Zorgt voor balans tussen werk, voeding, beweging en ontspanning
  • Verbetertips op basis van persoonlijke data

Aanvragen

Het Nieuwe Gezonde Werken bevordert gezond gedrag op de werkvloer. Het vergroot de kwaliteit van leven en werken. Het programma gaat in op de achtergronden en onderlinge relaties van vijf leefstijlthema’s: werkgedrag, lichaamsbeweging, herstel & ontspanning, voeding en slaap.

Balans werk en privé

Deze workshop leert de medewerker balans te vinden tussen werk en privé, concentratie, ontspanning, voeding en beweging. Nieuwe energie tanken, ook als het even zwaar is. Dat betekent de hele dag door een opgeladen batterij.

De learnings uit deze workshop zijn op basis van de Quantified Self methodiek. Quantified Self is een vorm van dataverzameling. Deelnemers krijgen sensoren opgeplakt, waarmee lichamelijke activiteit heel precies wordt gemeten. Het resultaat is persoonlijk inzicht over de algemene gezondheid, conditie en vitaliteit.

De interactieve workshop duurt 1,5 uur.

Doel gezondheidsoplossing

  • Duurzame inzetbaarheid bevorderen
  • Medewerker bewustmaken van aandachtspunten bij Het Nieuwe Werken

Zorgaanbieder: Pim Mulier

Kosten per workshop
1 tot 15 deelnemers
Vergoeding Uw eigen bijdrage (excl. btw)
€ 803,53 50%
€ 401,77

 

Aanvullende voorwaarden

  • Wij vergoeden 50% van de kosten van de workshops. De maximale vergoeding per polis per jaar hangt af van het aantal medewerkers van uw bedrijf. Meer informatie over een vergoeding kunt u opvragen bij de Werkgeversdesk.

Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! (pdf) vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Heeft u vragen?

Bel ons

071 365 21 00

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Bereikbaar ma t/m vrij 08:00 tot 17:30 uur.

Stuur ons een email

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur een email

Chatten met een adviseur

We geven direct antwoord op uw vragen.

Chat nu niet beschikbaar.