Healthy lunchbreak

Niet iedere medewerker presteert na de lunch even goed. Dit komt vaak doordat er niet gezond wordt geluncht. Met deze workshop maken de medewerkers gezamenlijk een gezonde lunch en horen zij feiten en fabels over de effecten van voeding.
""
  • Gezamenlijk een lunch bereiden
  • Feiten en fabels over de lunch
  • Recepten voor gezonde lunch mee naar huis

Aanvragen

Goed blijven presteren na de lunch is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vaak komt dit doordat er niet gezond wordt geluncht. Tijdens deze workshop maken collega’s samen een gezonde powerlunch. De diëtiste neemt feiten en fabels door.

Lunchrecepten

Ondertussen leren deelnemers alles over (olijf) olie, vis, biologisch brood en/of bijzonder fruit. Hierdoor ervaren de medewerkers dat gezond en lekker goed te combineren is! Ook krijgen ze recepten mee naar huis zodat zij voor de volgende werkdag zelf een gezonde en lekkere lunch kunnen bereiden. Een variatie op deze workshop is het maken van gezonde maar heerlijke (borrel)hapjes.

Doel gezondheidsoplossing

  • Na de lunch goed blijven presteren
  • De medewerker leert dat gezond en lekker goed te combineren is
  • Zelf gezonde lunch kunnen bereiden

Zorgaanbieder: SanAvis

Kosten per workshop
20 - 25 deelnemers
Vergoeding Uw eigen bijdrage(excl. btw)
€ 680,- 50%
€ 340,-

 

Aanvullende voorwaarden

  • Wij vergoeden 50% van de kosten van de workshops. De maximale vergoeding per polis per jaar hangt af van het aantal medewerkers van uw bedrijf. Meer informatie over een vergoeding kunt u opvragen bij de Werkgeversdesk.
  • Bij meer dan 15 deelnemers geldt een toeslag van € 12,50.

Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! (pdf) vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Heeft u vragen?

Bel ons

071 365 21 00

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Bereikbaar ma t/m vrij 08:00 tot 17:30 uur.

Stuur ons een email

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur een email

Chatten met een adviseur

We geven direct antwoord op uw vragen.

Chat nu niet beschikbaar.