Grip op diabetes

Diabetes is een chronische stofwisselingsziekte, ook wel bekend als suikerziekte. Medewerkers met diabetes hebben vaker dan gemiddeld een burn-out of depressie. Tijdens de workshop ‘Grip op diabetes’ leren medewerkers hoe zij met een gezonde leefstijl de bloedglucosewaarden onder controle krijgen. In sommige gevallen kunnen zij zelfs van hun (pre)diabetes type2 afkomen. Hierdoor functioneren medewerkers beter, zowel thuis op het werk.
""
  • Beter functioneren privé en op werk
  • Verbetering van gezondheid
  • Inzicht in gezonde leefstijl

Aanvragen

Tijdens deze workshop leren medewerkers hoe werken aan de BRAVO factoren (Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning) de kwaliteit van hun leven kan verbeteren.

De gezondheid van de medewerkers verbetert, en kwaliteit van leven wordt vergroot. De medewerker gaat met meer kennis en vaardigheden naar huis. Daarnaast kan hij/zij met een persoonlijk stappenplan aan de slag. De workshop wordt gegeven door een kwaliteitsgeregistreerde diëtist.

Doel gezondheidsoplossing

  • Grip krijgen op diabetes
  • Meer kennis over BRAVO leefstijlfactoren
  • Omgaan met diabetes in werk- en thuissituatie
  • Opstellen persoonlijk stappenplan

Zorgaanbieder: Vital2work

Kosten per workshop
5 - 10 deelnemers
Vergoeding Uw eigen bijdrage (excl. btw)
€ 500,- 50%
€ 250,-

 

Aanvullende voorwaarden

  • Wij vergoeden 50% van de kosten van leefstijlworkshops en clinics. De maximale vergoeding per polis per jaar hangt af van het aantal medewerkers.

Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! (pdf) vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Heeft u vragen?

Bel ons

071 365 21 00

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Bereikbaar ma t/m vrij 08:00 tot 17:30 uur.

Stuur ons een email

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur een email

Chatten met een adviseur

We geven direct antwoord op uw vragen.

Chat nu niet beschikbaar.