Gezond de klok Rond

Onregelmatige werktijden zorgen voor een onregelmatig eetpatroon. Als een maaltijd wordt overgeslagen, zorgt dat voor minder concentratie, vermoeidheid en andere gezondheidsklachten. Daarom is het heel belangrijk om gezond te blijven eten, ook in de nacht.
""
  • Volop energie, ook tijdens het werk
  • Alles over voeding en weerstand
  • Ook geschikt voor reizende medewerkers

Aanvragen

Als we niet gezond eten, krijgen we last van klachten. Zoals: vermoeidheid en een mindere concentratie. Zeker bij onregelmatige werktijden, bijvoorbeeld bij ploegendiensten.

Verstoord bioritme

Door onregelmatige werktijden eten medewerkers vaak ook onregelmatig, of helemaal niet. Het bioritme raakt dan verstoord. Bovendien wordt voedsel ’s nachts minder goed verteerd.

We hebben 3 hoofdmaaltijden per dag nodig. Geen vette hap, maar gezonde maaltijden. Door deze workshop krijgt de medewerker ondersteuning voor een gezonde leefstijl.

Doel gezondheidsoplossing

  • Versterken gezonde leefstijl
  • Energieke medewerker
  • Minder verzuim

Zorgaanbieder: SanAvis

Kosten per workshop max. 20 deelnemers Vergoeding Uw eigen bijdrage(excl. btw)
€ 475,- 50%
€ 237,50

 

Aanvullende voorwaarden

  • Wij vergoeden 50% van de kosten van de workshops. De maximale vergoeding per polis per jaar hangt af van het aantal medewerkers van uw bedrijf. Meer informatie over een vergoeding kunt u opvragen bij de Werkgeversdesk.

Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! (pdf) vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Heeft u vragen?

Bel ons

071 365 21 00

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Bereikbaar ma t/m vrij 08:00 tot 17:30 uur.

Stuur ons een email

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur een email

Chatten met een adviseur

We geven direct antwoord op uw vragen.

Chat nu niet beschikbaar.