Stoelmassage

Stoelmassage zorgt voor ontspanning én energie op de werkvloer. De kans op nek- en schouderklachten en andere stress gerelateerde klachten nemen af en op die manier kan ziekteverzuim worden voorkomen. Bovendien ervaart een medewerker de massage als een welkome onderbreking van het werk. Dit heeft een positief effect op de werksfeer.

""

Drukpunt massage

De medewerker ontvangt van de masseur een drukpuntmassage over de kleding heen. De massage vindt plaats op een speciale stoel. En wordt uitgevoerd in een beschikbare kamer op uw bedrijfslocatie of direct op de afdeling. Voordat de behandeling van start gaat vult de masseur samen met de medewerker een persoonlijke behandelkaart in. Hierin staan de aandachtsgebieden en klachten. Na afloop geeft de masseur tips over (werk)houding, ontspanning en rek- en strekoefeningen om klachten tegen te gaan.

Stoelmassage voor iedere medewerker

Als er aanwijzingen zijn voor ernstige fysieke klachten dan komt de medewerker niet in aanmerking. De medewerker wordt doorverwezen naar de bedrijfsarts of fysiotherapeut. De behandeling is niet geschikt voor zwangere vrouwen. De werkgever hoeft geen tijd van zichzelf of zijn medewerkers te investeren. Anders dan de tijd die de massages zelf in beslag nemen.

Online reserveringssysteem

De volledige organisatieregistratie verloopt via een online reserveringssysteem. Het is mogelijk een enkele massage af te nemen ter ontspanning. Of regelmatig ter preventie van werkstress en werkgerelateerde klachten.

Aanvullende voorwaarde

  • Minimale afname 2 uur per keer