""

Ouder wordende medewerker

Versleten knieën, minder productiviteit, verouderde kennis, hogere kosten: er gaan behoorlijk wat clichés rond als het gaat over ouder wordende medewerkers. En natuurlijk hebben ze specifieke uitdagingen. Het is belangrijk om hen gezond en vitaal aan het werk te houden. Nederland telt sinds vorig jaar zelfs voor het eerst meer 50-plussers dan jongeren. De groep van ouder wordende medewerkers neemt de komende jaren nog verder toe. Ouderen zijn meer dan ooit nodig. Niet alleen door de krapte op de arbeidsmarkt, maar ook vanwege hun hoge motivatie, kennis en ervaring. Koesteren dus! Maar hoe? Meld u aan voor de masterclass en download de whitepaper (pdf).

Duurzame inzetbaarheid en eigen regie

Zilveren Kruis gelooft dat succesvolle organisaties zich onderscheiden door gezonde en vitale medewerkers. In deze masterclass gaan we daarom dieper in op de duurzame inzetbaarheid van de ouder wordende medewerker. Ook ga je in de masterclass aan de slag met het Eigen Regie Model. Wilt u meer weten over de masterclass? Laat dan uw gegevens achter, we nemen dan contact met u op.

Aanmelden masterclass

U heeft nog geen naam ingevuld
U heeft nog geen voornaam ingevuld
U heeft nog geen achternaam ingevuld
U heeft nog geen (geldig) telefoonnummer ingevuld
U heeft nog geen (geldig) e-mailadres ingevuld

Wij verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met het privacy statement van Zilveren Kruis. Hierin leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens en welke rechten u heeft

 
 

Wil je meer weten over de masterclass? Neem contact met mij op

Saskia Nurmohamed

Saskia Nurmohamed

Volg ons op:

  • e-mail

Wil je meer weten over de masterclass? Neem contact met mij op

Matti Paulissen

Matti Paulissen

Volg ons op:

  • LinkedIn
  • e-mail

Gezond en vitaal tot de eindstreep | Whitepaper

Ouder wordende medewerkers: een plus voor uw organisatie

Download de whitepaper (pdf)