mannen in pak in gesprek

Onze adviseurs Gezond Ondernemen

Maak kennis met onze adviseurs en lees hun expertises en ervaringen waarmee zij u kunnen helpen op het gebied van Gezond Ondernemen.

Frederique Maring

Adviseur Gezond Ondernemen

Frederique Maring is Adviseur Gezond Ondernemen bij Zilveren Kruis. Zij adviseert gemeenten over beleid en implementatie op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en verzuim.

Liesbeth Hooghoudt

Liesbeth Hooghoudt

Adviseur Gezond Ondernemen

Liesbeth Hooghoudt is Adviseur Gezond Ondernemen bij Zilveren Kruis. Zij houdt zich dagelijks bezig met het adviseren van werkgevers op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en verzuim.

Lile Drost

Adviseur Gezond Ondernemen

Lile Drost is Adviseur Gezond Ondernemen bij Zilveren Kruis. Zij helpt organisaties bij het investeren in gezonde en vitale medewerkers. In haar aanpak is ze betrokken, vernieuwend en actiegericht.

Lotte Mintjes

Adviseur Gezond Ondernemen

Lotte Mintjes adviseert zakelijke klanten van Zilveren Kruis op het gebied van integraal gezondheids-management, Gezond Ondernemen genoemd. Lees haar blog.

Matti Paulissen

Adviseur Gezond Ondernemen

Matti Paulissen vertelt in zijn blog hoe hij bedrijven helpt met het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Mirjam Oosterbroek

Adviseur Gezond Ondernemen

Samen met werkgevers kijkt Mirjam Oosterbroek naar passende oplossingen om hun medewerkers zo betrokken, mentaal weerbaar, flexibel en creatief mogelijk te maken.

Nathalie de Jager

Manager Gezond Ondernemen

Nathalie de Jager heeft een passie voor het inspireren en ontwikkelen van meer gezond gedrag bij mensen en organisaties. Lees haar blogs.

Nisha Alberts

Adviseur Gezond Ondernemen

Nisha Alberts is Adviseur Gezond Ondernemen bij Zilveren Kruis. In haar aanpak is ze altijd op zoek naar de energie om met mensen binnen organisaties aan de slag te gaan.

Saskia Nurmohamed

Adviseur Gezond Ondernemen

Saskia Nurmohamed is Adviseur Gezond Ondernemen bij Zilveren Kruis Achmea. Zij helpt organisaties om gericht te investeren in gezondheid en vitaliteit zodat ze de inzetbaarheid van hun medewerkers kunnen vergroten.

Rielle Nij Bijvank

Adviseur Gezond Ondernemen

Rielle Nij Bijvank is Adviseur Gezond Ondernemen bij Zilveren Kruis. Zij adviseert op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en verzuim.

Lobke Witteman

Communicatieadviseur

Lobke Witteman is communicatieadviseur bij Zilveren Kruis en is verantwoordelijk voor de online content van de zakelijke website.

Jeppe Delver

Woordvoerder

Jeppe Delver is werkzaam als woordvoerder bij Zilveren Kruis en schrijft regelmatig over Gezond Ondernemen. Bekijk hier zijn blogs.

Gastblogger

We werken samen met gastbloggers uit verschillende sectoren. In de blogs schrijven zij over onderwerpen zoals gezondheidsbeleid, verzuim en gezonde leefstijl binnen een bedrijf.

Bel ons

U kunt ons bereiken van ma t/m vrij
08:00 – 17:30.

MKB 071 364 19 20

Grootzakelijk 071 367 08 25

Intermediair 071 364 19 50

Stuur ons een e-mail

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mail ons direct

Volg ons op LinkedIn

Laat je inspireren en praat mee over actuele onderwerpen.

Naar LinkedIn