""

Onze adviseurs Gezond Ondernemen

Maak kennis met onze experts en lees hun expertises en ervaringen waarmee zij u kunnen helpen op het gebied van Gezond Ondernemen.
Lees meer over Frederique

Frederique Maring

Adviseur Gezond Ondernemen

Frederique Maring is Adviseur Gezond Ondernemen bij Zilveren Kruis. Zij adviseert gemeenten over beleid en implementatie op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en verzuim.

Lees meer over Liesbeth

Liesbeth Hooghoudt

Adviseur Gezond Ondernemen

Liesbeth Hooghoudt is Adviseur Gezond Ondernemen bij Zilveren Kruis. Zij houdt zich dagelijks bezig met het adviseren van werkgevers op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en verzuim.

Lees meer over Lile

Lile Drost

Adviseur Gezond Ondernemen

Lile Drost is Adviseur Gezond Ondernemen bij Zilveren Kruis. Zij helpt organisaties bij het investeren in gezonde en vitale medewerkers. In haar aanpak is ze betrokken, vernieuwend en actiegericht.

Lees meer over Lotte

Lotte Mintjes

Adviseur Gezond Ondernemen

Lotte Mintjes adviseert zakelijke klanten van Zilveren Kruis op het gebied van integraal gezondheids-management, Gezond Ondernemen genoemd. Lees haar blog.

Lees meer over Matti

Matti Paulissen

Adviseur Gezond Ondernemen

Matti Paulissen vertelt in zijn blog hoe hij bedrijven helpt met het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Lees meer over Mirjam

Mirjam Oosterbroek

Adviseur Gezond Ondernemen

Samen met werkgevers kijkt Mirjam Oosterbroek naar passende oplossingen om hun medewerkers zo betrokken, mentaal weerbaar, flexibel en creatief mogelijk te maken.

Lees meer over Nisha

Nisha Alberts

Adviseur Gezond Ondernemen

Nisha Alberts is Adviseur Gezond Ondernemen bij Zilveren Kruis. In haar aanpak is ze altijd op zoek naar de energie om met mensen binnen organisaties aan de slag te gaan.

Lees meer over Saskia

Saskia Nurmohamed

Adviseur Gezond Ondernemen

Saskia Nurmohamed is Adviseur Gezond Ondernemen bij Zilveren Kruis Achmea. Zij helpt organisaties om gericht te investeren in gezondheid en vitaliteit zodat ze de inzetbaarheid van hun medewerkers kunnen vergroten.

Lees meer over Rielle

Rielle Nij Bijvank

Adviseur Gezond Ondernemen

Rielle Nij Bijvank is Adviseur Gezond Ondernemen bij Zilveren Kruis. Zij adviseert op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en verzuim.

Lees meer over Lobke

Lobke Witteman

Communicatieadviseur

Lobke Witteman is communicatieadviseur bij Zilveren Kruis en is verantwoordelijk voor de online content van de zakelijke website.

Lees meer over de gastblogger

Gastblogger

We werken samen met gastbloggers uit verschillende sectoren. In de blogs schrijven zij over onderwerpen zoals gezondheidsbeleid, verzuim en gezonde leefstijl binnen een bedrijf.

Bel ons

U kunt ons bereiken van ma t/m vrij
8.00 – 17.30.

MKB 071 364 19 20

Grootzakelijk 071 367 08 25

Intermediair 071 364 19 50

Stuur ons een e-mail

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mail ons direct

Volg ons op LinkedIn

Laat je inspireren en praat mee over actuele onderwerpen.

Naar LinkedIn