Extra vergoedingen TLN​

TLN heeft afspraken gemaakt met Zilveren Kruis op het gebied van zorg- en gezondheidsoplossingen. Deze afspraken gelden voor werkgevers die lid zijn van de branche en kunnen medewerkers veel voordelen opleveren.​

 Logo TLN


Branche specifieke dekking bij Zilveren Kruis

Als lid van branchevereniging TLN profiteren u, uw medewerkers en hun gezinsleden van uitgebreide voordelen op het gebied van zorg, gezondheid, arbeidsongeschiktheid en vitaliteit. Zaken die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.


Collectief zorgcontract aanvragen​​​

 

​Uw voordelen op een rij

​Collectief zorgcontract 2020

Bij Zilveren Kruis bepalen uw medewerkers en hun gezinsleden zelf hoeveel premie zij betalen. Men kan kiezen uit één van onze drie basisverzekeringen: Basis Budget, Basis Zeker, Basis Exclusief). Daarnaast heeft men vrije keuze uit het eigen risico en de aanvullende verzekeringen. Zo zijn uw medewerkers altijd goed verzekerd en kunnen zij rekenen op onze uitstekende dienstverlening.

Hebben uw medewerkers hulp nodig bij het kiezen van de juiste zorgverzekering? Dan kan de handige keuzehulp tool u hierbij helpen.

De basisverzekering dekt soms minder dan u denkt. Met de Basis Plus Module verzekert u zich tegen onverwachte hoge zorgkosten. Het is daarmee een belangrijke aanvulling op uw basisverzekering. De Basis Plus Module vergoed o.a.: 
 • ​Spoedeisende zorg in buitenland 
 • Vervoer verzekerde en vervoer stoffelijk overschot naar Nederland
 • Fysiotherapie bij kanker, hart- en vaatziekten en een beroerte, uitgevoerd door een PlusPraktijk
 • Mammaprint test
 • Second opinion via 2e Arts Online
 • Stellen van zorgvragen aan een medisch topspecialist van Royal Doctors

De aanvullende verzekeringen (Aanvullend 1 tot en met 4 sterren) sluiten naadloos aan op de basisverzekering. Met Aanvullend kunnen uw medewerkers en hun gezinsleden zich extra verzekeren voor bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en orthodontie.

Zij hebben de keuze uit vier aanvullende verzekeringen. Deze worden aangegeven met sterren. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider de dekking en hoger de vergoedingen. Uw medewerkers en hun gezinsleden bepalen zelf welke aanvullende verzekering het beste bij hun situatie past.
Met een tandartsverzekering kunt u terecht bij tandarts, mondhygiënist, kaakchirurg en tandprotheticus. Hoe meer sterren, hoe hoger de maximale vergoeding per jaar. Voor de tandartsverzekering met 3 en 4 sterren geldt een medische acceptatie. De premie verschilt per leeftijd.

Het Extra Vitaal Pakket vergoedt zorg die u helpt om u vitaal te blijven voelen. Zodat u dingen kunt blijven doen die belangrijk voor u zijn. En u langer veilig en prettig in uw eigen huis kunt blijven wonen.

Wat krijgt u vergoed met Extra Vitaal?

 • Persoonlijke Gezondheidscheck
 • Mantelzorg
 • Cursussen en trainingen
 • Extra handige hulp

Deze verzekering is speciaal ontwikkeld voor medewerkers via TLN. Het verruimt de dekking van de pakketten Aanvullend en geldt voor de medewerkers.

Aanvullende verzekering TLN met:

 • Vergoeding voor een medische herkeuring voor het aanvragen van een rijbewijs. Maximaal € 100,- per persoon per 5 kalenderjaren voor verzekerden met Aanvullend 1, 2, 3 of 4 sterren.​​
 • 3 extra behandelingen fysiotherapie per kalenderjaar;
 • Extra vergoeding voor leefstijltrainingen bij Aanvullend 3 en 4;
 • € 300,- extra vergoeding voor telefonische psychologische hulpverlening per kalenderjaar

 

​​Gezondheidsbeleid

​Met Present! Light kunt u direct aan de slag met gezond werken. Boek online workshops en trainingen tegen scherpe prijzen en met 10% extra korting.

Met het compleet vernieuwde Present! zorgen wij voor uw gezondheidsmanagement. U krijgt toegang tot een ruime keuze aan gezondheidsoplossingen. Die kunt u inzetten om medewerkers fit en energiek te houden. Zo verhoogt u arbeidsproductiviteit en werkplezier en voorkomt u verzuim. Bovendien regelt u vanaf nu alles via één online tool.

Medewerkers in de vervoerssector hebben vaak te maken met bijzondere arbeidsomstandigheden. Dat zorgt voor specifieke gezondheidsrisico’s die vragen om goede en zorgvuldige diagnose bij klachten. Daarom biedt Zilveren Kruis het Werkgevers Pakket Vervoer. Dit pakket is speciaal samengesteld voor werkgevers in de vervoerssector.

Het pakket geeft uw medewerkers direct toegang tot gespecialiseerd advies bij het Medisch Expertise Centrum Vervoer (MECV). Ook vergoedt het pakket gerichte diagnoses door gespecialiseerde instellingen op het gebied van arbeid en gezondheid.

De voordelen van het Werkgevers Pakket Vervoer:

 • Altijd toegang tot de expertise van het MECV;
 • 100% vergoeding van een diagnose door onze gespecialiseerde partners;
 • Volledige dekking voor reis- en verblijfskosten van familieleden bij een levensbedreigende ziekte of ongeval.

Het Werkgevers Pakket Vervoer kost € 2,- per verzekerde medewerker per jaar. Voor leden van TLN is dit pakket gratis!

Meer info​​​

 

​​Zakelijke verzekeringen

Medewerkers die ziek worden of (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raken, vormen een groot financieel risico voor uw bedrijf. U bent verantwoordelijk voor de loondoorbetaling van uw zieke medewerker en het kost tijd en geld om voor vervanging te zorgen. Zilveren Kruis geeft u graag advies over de mogelijkheden.

Uw voordelen:

 • Goede dekking van de financiële risico's tegen een scherpe premie;
 • Maandelijkse uitbetaling bij schade;
 • Deskundig advies op het gebied van re-integratie.
 
Voorkom hoge kosten na de eerste twee ziektejaren. Na twee jaar ziekte krijgen gedeeltelijk arbeidsongeschikten(tussen de 35% en 80%) een WGA-uitkering van het UWV. Iedere werkgever betaalt hiervoor een basis- en gedifferentieerde premie. U kunt ervoor kiezen de WGA-uitkeringen de eerste tien jaar bij een particuliere verzekeraar onder te brengen, u bent dan in veel gevallen voordeliger uit.


Uw voordelen:

 • De zekerheid van een scherpe en stabiele premie gedurende 3 jaar;
 • Korting als u ook een verzuimverzekering bij Zilveren Kruis Achmea heeft;
 • Directe start re-integratie of zorgbemiddeling;
 • In- en uitloop verzekerd.
 • Beter Af Inkomenszekerheid is de collectieve WIA-verzekering die zorgt voor een aanvulling op het inkomen als uw medewerker in de WIA (WGA of IVA) komt.
 • De Beter Af Excedent voor hogere inkomens biedt, aansluitend op de Beter Af InkomensZekerheid, dekking vanaf de WIA-loongrens of vanaf € 100.000,-.
 
​​

Zilveren Kruis gelooft dat gezonde en vitale medewerkers zorgen voor succesvolle en vitale organisaties

Een werkomgeving die medewerkers stimuleert om zo gezond mogelijk te werken en leven. Hoe pak je dat aan? Steeds meer bedrijven vragen medewerkers eigen regie te nemen op werk- en leefstijl. Als zij hiertoe in staat zijn ervaren zij een optimale vorm van welzijn. Zij zijn tevreden met hun leven en de rollen die zij vervullen. Maar niet iedereen kan dit. Het vermogen tot eigen regie kunnen medewerkers ontwikkelen via hun omgeving, privé en op het werk. Door de cultuur van een organisatie én door de rol van leidinggevenden.
 
 
 
​​
 

Hoe werken wij mee aan uw gezondheidsbeleid?

We bieden u inzicht, gebaseerd op relevante feiten én ervaringen uit de markt.
Samen met u als werkgever kijken we wat uw organisatie nodig heeft op het gebied van gezondheidsmanagement en zoeken we naar relevante gezondheidsoplossingen.
Door onze aanpak beloven wij dat verzuim lager wordt, de kosten dalen en de medewerkerstevredenheid stijgt.
 

Gerelateerde artikelen

LeiderschapHeb lef, investeer in je medewerkers

Heb lef, investeer in je medewerkers

Gezondheid is voor KLM heel belangrijk. Sterker nog: het is een onderdeel van de strategie.

Gezonde leefstijlDe toekomst van de bedrijfskroket

De toekomst van de bedrijfskroket

Meer dan de helft van de Nederlanders wil graag gezonder eten op het werk.

Lees meer
GezondheidsbeleidWerkperspectief is ontzettend belangrijk

Werkperspectief is ontzettend belangrijk

Het is alweer een jaar geleden dat gezondheidsadviseur Nisha Alberts in haar blog vertelde over de Gezondheidsdagen van CGI, de ICT-dienstverlener uit Canada.

Lees meer
 

​Hoe kunt u contact opnemen

Telefoonnummer

Openingstijden

Nieuwe contracten
Op werkdagen van
071 36 41 920
​08:00 tot 17:30 uur
Servicedesk
071 36 41 920
Email
zorg.mkb@zilverenkruis.nl
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea