meisje met margrietje in hand

Aan het werk met stress

Help jij je medewerkers hun grenzen aan te geven? Goed bezig! We helpen je met praktische tips. Want gezondheid gaat over veel meer dan je denkt.

Aan het werk met stress

Help jij je medewerkers hun grenzen aan te geven? Goed bezig! We helpen je met praktische tips. Want gezondheid gaat over veel meer dan je denkt.

Direct aan de slag

""

Workshop Werk en Ouderschap

Iedereen wil werk en gezin succesvol combineren. Werk in combinatie met de leeftijdsfase van de kinderen en eventuele mantelzorgtaken bepalen in de levensfase vaak de mate van stress.
""

Werken aan Veerkracht

Ongeveer 1 op de 3 werknemers heeft last van werkdruk. Dat is niet alleen vervelend, maar op den duur ook slecht voor je gezondheid.
""

Bewust beLeven met mindfulness

Stress verminderen, zelfkennis verhogen en beter in balans blijven. Het komt allemaal aan bod in een persoonlijk coachingstraject ‘Bewust beLeven met mindfulness’.

Recente artikelen

Luister naar 1000 stappen

Werkdruk vs werkstress

Hard werken voelt vaak wel lekker. Maar werkdruk, dat ziet HR-beleidsadviseur en onderzoeker Roos Schelvis niet als iets positiefs.

Luister of lees de podcast

Naar alle podcasts

Aan het werk met stress

Help je medewerkers om stress de baas te zijn.
illustratie vrouw in yogahouding

Zo blijf je stress de baas | Infographic

Stress is de belangrijkste oorzaak voor verzuim. Deze infographic voor op de werkvloer helpt medewerkers stress te herkennen én hier beter mee om te gaan.
collega's op de werkvloer

Beter-in-je-vel-Bingo!

Door een momentje te nemen voor je mentale gezondheid, zit je beter in je vel. Maar laten we eerlijk zijn: soms schiet het er bij in. Tijd voor een beetje motivatie in de vorm van een potje Beter-in-je-vel-Bingo! Neem het op tegen je collega’s, spaar die volle kaart en ga voor de overwinning.
illustratie man liggend op bank

Netflixend in slaap vallen | Infographic

En meer verslavende gewoontes die je kunt afleren (heus!) voor het slapengaan.

Fitte medewerkers

Door de omgeving te veranderen, kan een medewerker zijn gedrag veranderen. Bekijk de gezondheidsoplossingen waarmee je jouw medewerkers versterkt.

Bekijk alle gezondheidsoplossingen

Bel ons

U kunt ons bereiken van ma t/m vrij
08:00 – 17:30.

MKB 071 364 19 20

Grootzakelijk 071 367 08 25

Intermediair 071 364 19 50

Volg ons op LinkedIn

Laat je inspireren en praat mee over actuele onderwerpen.

Naar LinkedIn