De Present! Gezondheidsoplossingen

Aan de slag met Present! tijdens corona

Het coronavirus vraagt veel van iedereen. Ook nu kunnen de gezondheidsoplossingen in Present! u en uw medewerkers helpen. Onze zorgaanbieders bieden de oplossingen in Present! daar waar mogelijk aan volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast bieden veel zorgaanbieders speciale corona-oplossingen aan. Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem contact op met onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt hen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 17:00 op (071) 365 21 00 / keuze 2.
 
Zilveren Kruis biedt 3 pakketten: Present! Visie, Present! Persoonlijk en Present! Samen. Ieder pakket heeft eigen, specifieke gezondheidsoplossingen. De inhoud en vergoeding van de gezondheidsoplossingen vindt u hieronder. U kunt selecteren op de thema's: fysiek, mentaal, leefstijl en overig. Kies een samenstelling en bekijk de resultaten uit ons Present! aanbod.
 
Met Present! profiteert u daarnaast ook nog van interessante kortingsafspraken (pdf) die wij gemaakt hebben met verschillende zorgaanbieders.
 

Filter de resultaten:

Er zijn geen resultaten beschikbaar. Er is geen query opgegeven of de query is afkomstig uit een geavanceerde zoekopdracht (federatieve webonderdelen ondersteunen geen query's met geavanceerd zoeken).

82% vond deze informatie nuttig (gebaseerd op 82 beoordelingen)

Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea