Dossier:
Goed voorbeeldgedrag

Welk voorbeeldgedrag zien medewerkers in jouw organisatie? In dit dossier delen we graag een aantal stellingen met je, over wat een leidinggevende nou eigenlijk wel of niet kan doen.

Naar de eerste stelling​​

​ ​

​​

Vitaliteit op de werkvloer

We kunnen er veel over praten, maar het is ook: doen. En in dat doen hebben leidinggevenden in je organisatie een belangrijke rol. Want welk voorbeeldgedrag laten zij eigenlijk zien?​

​​

#kandat

Een lange afspraak heeft iedereen wel eens, maar in de digitale samenleving waar we nu in leven verwachten we toch binnen een paar uur wel een reactie. Ook wel zo handig als je snel akkoord nodig hebt op een document of beslissing. Logisch, toch?

Wat vindt de expert? ​​​​​​

Beter in je vel met je biologische klok

Neuroloog en slaapspecialist Monique Vlak weet hoe we het goede voorbeeld kunnen geven op slaapgebied en het natuurlijke ritme van medewerkers kunnen ondersteunen​.

Lees het blog​​​​

​​

#kandat

Na dagen werken eindelijk de vrijmibo of ‘s avonds eens met het team proosten op succes: na hard werken moet je de teugels soms even laten vieren. Maar blijf je ook een beetje baas op een borrel buiten werktijd? Of kun je prima aangeschoten zijn?

Wat vindt de expert? ​​​​​​


Welk voorbeeld geven onze leidinggevenden?

Welk gedrag vertonen leidinggevenden bij Zilveren Kruis eigenlijk? We vragen het de teamleden van onze managers Franka van der Ende en Dennis van ‘t Hart en bespreken deze feedback met hen.

​​​​Lees het verhaal​ ​​​​​​
​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vitaal Leiderschap kun je leren

Zonder vitale medewerkers geen succesvolle organisatie. Maar welke rol is hierin weggelegd voor een leidinggevende? Ontdek in slechts 7 vragen hoe Vitaal Leiderschap eruit kan zien en hoe jouw organisatie het doet in vergelijking met anderen.

​​​​Start de scan​​ ​​​​​​
​​

Ga aan de slag met Vitaal leiderschap!

Help uw medewerkers met het goede voorbeeld.
 
 
​​

 

Op de hoogte blijven van dit dossier of andere dossiers bekijken?

 

 
.​​​​​​​​
​​
​​
Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea