Sterke medewerkers door mentale veerkracht

Mentale veerkracht is het vermogen om je succesvol staande te houden in wisselende omstandigheden. Bekijk onze gezondheidsoplossingen om uw medewerkers te leren omgaan met tegenslag en hoe zij hier nog sterker uitkomen.

Bekijk de gezondheidsoplossingen

Illustratie infographic downloaden 

Mentaal sterk zijn, doe je zo

Mentale veerkracht is een belangrijke eigenschap op de werkvloer. Deze infographic helpt medewerkers bij het omgaan met hun dagelijkse uitdagingen.
 
 
Vrouw cardiofitness 

Present! gezondheidsoplossingen

Met een aanbod van meer dan 80 gezondheidsoplossingen en vergoedingen van 50% is Present! de ideale oplossing voor het versterken van mentale veerkracht.

  • Totale aanpak.
  • Verzuim oplossingen.
  • Energiekere medewerkers en gezondere werkomgeving

 

Met Gezond Ondernemen is het voor u financieel ook goed geregeld!


Met Gezond Ondernemen ondersteunt Zilveren Kruis u bij het gezond houden van uw medewerkers, het snel en effectief re-integreren bij verzuim en het verzekeren van financiële risico’s bij langdurig zieke medewerkers. Door onze aanpak beloven wij dat verzuim lager wordt, de kosten dalen en de medewerkerstevredenheid stijgt. Op deze manier houdt u uw kosten zo laag mogelijk.  

 

Icoon spaarvarken 

Besparing €400 per werknemer

Icoon fitte medewerker 

 Stijging van de productiviteit

Icoon zieke medewerker 

Minder ziekteverzuim 

 
 

Hoe pakken onze klanten mentale veerkracht binnen een organisatie aan?


'Bij ons ligt er geen uitgestippeld carrièrepad voor je klaar, wel alle ruimte om daar zelf invulling aan te geven.'

- Frank Oeben, HR Projectmanager Ordina

 

'Kenniswerkers bij Rabobank ervaren soms een hoge werkdruk'

- Gerda Verpoorte, Directeur Arbodienst Rabobank

 

 

De zakelijke verzekeringen van Zilveren Kruis

Verzeker uw bedrijf voor de financiële risico's voor langdurig uitvallen van uw medewerkers. Ook dat is Gezond Ondernemen.


Man in gedachten 

WIA-verzekering

Met onze WIA-verzekering zorgt u dat uw medewerkers niet voor financiële verrassingen komen te staan als ze langdurig arbeidsongeschikt raken.

Meer over WIA-verzekering
Man met krukken 

WGA eigenrisico

Met onze WGA eigenrisicoverzekering verzekert u zich voor het risico van langdurige arbeidsongeschiktheid van uw (ex-)medewerkers.

Meer over WGA eigenrisico

Gerelateerde artikelen

VerzuimBurn-out voorkomen? Dit is wat de werkgever kan doen

Burn-out voorkomen? Dit is wat de werkgever kan doen

De burn-out is volksziekte nummer één. Het is dan ook niet gek dat medewerkers bedolven worden onder de tips hoe ze stress kunnen voorkomen.

GezondheidsbeleidVan accountmanager naar expert op gezondheidsbeleid: klaar voor de toekomst

Van accountmanager naar expert op gezondheidsbeleid: klaar voor de toekomst

Ouder wordende medewerkers, digitalisering, leefstijl en welzijn: veel klanten hebben vragen over hun gezondheidsbeleid. Daarom verandert er iets bij Zilveren Kruis.

GezondheidsbeleidDeze 4 stappen verbeteren de vitaliteit van jouw organisatie direct

Deze 4 stappen verbeteren de vitaliteit van jouw organisatie direct

Investeren in de gezondheid van je medewerkers zorgt voor een laag ziekteverzuim én grotere betrokkenheid. Maar waar begin je?

Vraag en antwoord

Als u een gezondheidsoplossing op de overzichtspagina heeft gevonden, navigeert u naar de pagina van de desbetreffende gezondheidsoplossing. In het tabblad ‘Aanvragen’ vult u het formulier volledig in.

Wij nemen uw aanvraag op werkdagen binnen 24 uur in behandeling en u ontvangt een kostenspecificatie voor akkoord van de (rest)kosten.
Op werkdagen krijgt u van de Werkgeversdesk binnen 24 uur een kostenspecificatie.
Nadat de Werkgeversdesk de ondertekende kostenspecificatie retour heeft ontvangen, meldt de Werkgeversdesk binnen 24 uur de aanvraag bij de zorgaanbieder. De zorgaanbieder neemt binnen 5 werkdagen contact op om een afspraak te maken.
U kunt alleen gezondheidsoplossingen inzetten uit de pakketten die u heeft afgesloten. Heeft u bijvoorbeeld alleen Present! Samen afgesloten, dan kunt u geen gezondheidsoplossingen inzetten uit Present! Persoonlijk. Natuurlijk kunt u altijd meerdere pakketten aanvragen.  
Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea