Hoe zitten je medewerkers in hun vel?

Als je je goed voelt, vliegt het werk door je handen en zorg je voor een positieve sfeer. Daag jezelf, medewerkers en collega’s uit met onze Bingo of doe inspiratie op in één van onze Gezond Ondernemen dossiers, zoals die over Goed voorbeeldgedrag.

​​​​​​​​​​​Naar dossier: Goed voorbeeldgedrag​​​​​
 

Is​ jouw organisatie een beetje in beweging?

Of zit iedereen stil? Breng wat actie naar je werkvloer met de ‘Meer bewegen’-editie van Beter-in-je-vel-Bingo.

Download de bingokaart

 
 
 


Dossier: Meer bewegen

Vijf minuten lopen om daarna zes uur stil te zitten, is natuurlijk niets! In dit dossier ontdek je hoe je voor meer energie op de werkvloer zorgt.

Naar dossier Meer bewegen

 

Sta jij elke week in de rij voor de snacks?

Of ben jij je bewust van je voorbeeldfunctie? Scherp de keuzes van jou en je collega’s aan met de ‘Goed voorbeeld’-editie van Beter-in-je-vel-Bingo.

Download de bingokaart

 
 
 


Dossier: Goed voorbeeldgedrag

Wist je dat het gedrag van een leidinggevende veel besmettelijker is dan dat van andere collega’s? Ontdek in dit dossier hoe jij anderen kunt beïnvloeden met vitalere keuzes.

Naar dossier: Goed voorbeeldgedrag

 

 

Bewaken jouw medewerkers hun eigen grenzen goed?

Zitten hun hoofden te vol om succesvol te zijn? Breng rust en zelfreflectie naar je werkvloer met de ‘Mentaal fit’-editie van Beter-in-je-vel-Bingo.

Download de bingokaart

 
 
 


Dossier: Waardevolle gesprekken

In een goed gesprek is ruimte en begrip voor de mening van een ander. In dit dossier ontdek je de mogelijkheden en grenzen van empathie in zakelijke gesprekken.

Naar dossier: Waardevolle gesprekken

​​​​​​

Hoe zitten jouw medewerkers in hun vel?

Stuur ze de Beter-in-je-vel-Check en vul de check vooral ook zelf in! Zo ontdek je met welke tips en uitdagingen in de Actify app jij kunt werken aan je vitaliteit.

Naar de Check
​​
Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea