De Verzekerdenraad

 

Wij horen graag van verzekerden wat zij belangrijk vinden. Daarbij is onze Verzekerdenraad onmisbaar. In gesprek met de directie denkt de Verzekerdenraad mee over uiteenlopende onderwerpen.


Meld u aan voor de Verzekerdenraad


 

De stem van onze verzekerden

De Verzekerdenraad bestaat uit 20 leden. Samen vormen zij een goede afspiegeling van al onze verzekerden. Ongeveer 8 keer per jaar spreken wij met elkaar. Bijvoorbeeld over ons zorginkoopbeleid, veranderingen in onze producten, de inzet van online gezondheidszorg en de afhandeling van klachten.

 

Wij zoeken enthousiaste nieuwe leden

Per 1 januari 2020 ontstaat een aantal nieuwe plekken in de Verzekerdenraad. Lijkt het u interessant om de stem van onze verzekerden te worden? Meld u dan aan met het aanmeldingsformulier. Voeg ook uw CV toe.

Meld u nu aan voor de Verzekerdenraad

Of lees meer over de vacature

 
 

Is de Verzekerdenraad iets voor u?

Sean Weggelaar (1988) is lid van de Verzekerdenraad van Zilveren Kruis:

‘Mijn start bij de Verzekerdenraad voelde als een warm bad. Alle leden waren vriendelijk en bereid om mij overal mee te helpen. Als aspirant lid kreeg ik een buddy die hielp met al mijn vragen. Wilt u ook net als ik het gesprek aan met Zilveren Kruis en op die manier verschil maken? Dan moedig ik u aan om u op te geven voor de Verzekerdenraad!’

Wordt u ook de stem van onze verzekerden?

Lees meer over de vacature


Aanmelden voor de verzekerdenraad

Meld u nu aan voor de verzekerdenraad