Extra's voor klanten van alle Achmea-merken

De vereniging van klantleden van Achmea

De vereniging Achmea is ontstaan uit alle financiële instellingen en ziekenfondsen die zijn opgegaan in Achmea. Wij willen voor onze klantleden gezamenlijke doelen bereiken. Doelen die voor een individuele klant niet haalbaar zijn. Dit noemen wij de coöperatieve gedachte. Wij behartigen uw belangen. Als klantlid heeft u voordeel van bijzondere extra's.

De gedachte: niet ieder voor zich, maar samen

Dat is de basis van de Vereniging Achmea. Wij zijn ontstaan vanuit de gedachte dat er meer mogelijk is, als je samen risico’s draagt. Bijvoorbeeld door samen verantwoordelijkheid te dragen voor gemeenschappelijk verzekerde risico's. Sinds het begin van de 19e eeuw zijn met dit idee veel verzekeringsmaatschappijen opgericht. Veel van deze maatschappijen zijn inmiddels onderdeel van Achmea. De gedachte waarmee het begon is nog steeds belangrijk.

U bent automatisch lid als u klant bent

Bent u klant bij een van de onderdelen van Achmea? Dan bent u automatisch klantlid van Vereniging Achmea. Achmea-onderdelen zijn onder andere:

  • Zilveren Kruis
  • Centraal Beheer
  • Interpolis
  • Avéro Achmea
  • FBTO

Speciaal voor klanten: bijeenkomsten over actuele thema's

Wij organiseren voor onze klanten informatie- en discussiebijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn gratis. De onderwerpen zijn iedere keer anders. Bijvoorbeeld een bijeenkomst over de pensioenleeftijd: "Carrière na je 60e: Normaal/Niet Normaal?" Het opschuiven van de pensioenleeftijd betekent dat een werknemer zich kan blijven ontwikkelen. Opleidingen, nieuwe functies, nieuwe uitdagingen, promoties: het kan ook na je 60e. Tijdens deze bijeenkomst praatten klanten over wat daar voor nodig is. En wat Achmea daar in kan betekenen. De komende tijd zijn er meer interessante activiteiten voor klantleden. U ziet het in dit overzicht.