Sponsoring

Gezond leven samen met Zilveren Kruis

Zilveren Kruis staat haar klanten met raad en daad terzijde bij het betalen en regelen van zorg. En bij het gezond en vitaal te worden. En, zijn en blijven. Vitaliteit is voor Zilveren Kruis één van de belangrijkste uitgangspunten in de sponsorstrategie. Net als bij de verschillende partijen met wie wij een partnership hebben. We delen kennis en informatie met elkaar. Bedenken gezamenlijk innovatieve ontwikkelingen. En we laten vooral inspirerende verhalen zien. Alles op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Zo inspireren we mét elkaar onze klanten en niet klanten om gezond en vitaal te leven.

 

Samen werken aan een gezonde organisatie

Onze bijdrage

Als grootste collectieve zorgverzekeraar leveren wij ook een bijdrage aan de vitaliteit van werkend Nederland. Dit doen wij bijvoorbeeld met Zilveren Kruis Zakelijk, omdat wij geloven in de kracht van versterken en preventie. We werken samen met bedrijven aan een gezonde organisatie. Een plek waar fitte medewerkers in een gezonde omgeving energiek aan het werk zijn. Samen werken aan gezondheid biedt voordeel voor de medewerker en voor de werkgever. En het biedt op de langere termijn een kostenvoordeel voor én voor Zilveren Kruis, waarmee bijvoorbeeld een al te forse stijging van de zorgpremie wordt voorkomen.
 

PEC Zwolle

Sinds 1992 met elkaar verbonden

Al een kwart eeuw is er een band tussen Zilveren Kruis en PEC Zwolle. Het sponsorschap dateert uit de tijd van Groene Land Achmea. Ondanks dat Groene Land Achmea op 1 januari 2011 is opgegaan in Zilveren Kruis, zijn wij nog steeds sponsor van PEC Zwolle.

Zilveren Kruis heeft veel verzekerden en zakelijke relaties in deze regio. In het stadion van PEC Zwolle hebben wij een eigen skybox, de Goede Doelen Box. Gedurende het voetbalseizoen ontvangen wij hier patiënten van zorginstellingen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen zij genieten van een thuiswedstrijd van de club. Zo draagt Zilveren Kruis ook in de regio Zwolle bij aan de gezondheid en vitaliteit van verzekerden en werknemers van bedrijven.

 
 
 

JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht)

Met veel plezier naar een gezonde leefstijl

Zilveren Kruis is al vanaf de oprichting van ‘Jongeren Op Gezond Gewicht’ landelijk partner van dit platform. Met ook hier weer de rode draad vitaliteit. Overgewicht is één van de meest ernstige bedreigingen van onze volksgezondheid. Gemiddeld 1 op de 8 Nederlandse kinderen heeft overgewicht. Samen met JOGG streven wij naar een samenleving waarin een gezonde leefstijl de normaalste zaak van de wereld is. De doelstelling ‘jongeren op gezond gewicht’ in een gezonde omgeving staat binnen deze samenwerking voorop.

Wij vinden gezonde voeding, voldoende beweging en een gezonde leefomgeving voor kinderen erg belangrijk. Zilveren Kruis wil ook hier haar bijdrage leveren. Wij adviseren gemeenten en lokale instanties over begeleiding van kinderen met obesitas. Zo helpen wij onze samenleving gezonder en vitaler te worden.

 

 

Sponsorverzoeken

Wilt u ook een sponsorverzoek doen?

De sponsorverzoeken die Zilveren Kruis ontvangt, zijn vaak innemend en bijzonder. Maar het sponsorbudget van Zilveren Kruis is beperkt. Veel aanvragen kunnen we daarom niet in behandeling nemen. Daarom bekijken wij of uw verzoek aan een aantal voorwaarden voldoet.


De voorwaarden van een sponsorverzoek