Raad en daad

Zilveren Kruis staat haar klanten bij met raad en daad

Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of het streven naar vitaliteit: Wij helpen mensen hun weg te vinden in de zorgwereld en het maken van de juiste persoonlijke keuzes in de zorg.

Zorg regelen met de persoonlijke zorgcoach

Bij de persoonlijke zorgcoach kunt u terecht met al uw zorgvragen. Naar welk ziekenhuis kan ik het beste gaan? Ik wil een second opinion, kan dat? Of hoe regel ik thuiszorg? De zorgcoach geeft advies en wijst u de weg naar de juiste zorgverlener. In de Zorgzoeker vindt u direct een zorgverlener bij u in de buurt.

Wij betalen uw zorg

U weet financieel altijd waar u aan toe bent. In Mijn Zilveren Kruis heeft u inzicht in uw eigen zorgkosten en vergoedingen. Via de declaratie-app kunt u bovendien eenvoudig declaraties indienen. Verwacht u dat u het verplicht eigen risico in 2016 volledig moet betalen? Dan kunt u vooraf gespreid betalen aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Vitaliteit staat voorop!

Wij inspireren en helpen klanten bij een gezond en vitaal leven. Vanuit ons streven naar vitaliteit zijn we Partner in Sport van NOC*NSF. Samen maken we ons sterk om kinderen in beweging te brengen. Met bijvoorbeeld Schooljudo en Olympic Moves.
​​​​​​​