Zilveren Kruis en Avéro Achmea kiezen bewust voor groep intermediairs

14-07-2017
Vanaf 2018 gaan Avéro Achmea en Zilveren Kruis in het intermediaire kanaal nog met ongeveer 70 partners samenwerken. Dit betekent dat de samenwerking met een groot aantal intermediairs stopt. Jan-Willem Evers, directeur Commercie: “Avéro Achmea en Zilveren Kruis houden bewust vast aan de keuze voor het intermediaire kanaal. Zij hebben een belangrijke rol in de zakelijke markt. Een flink deel van onze klanten is via het intermediair bij ons verzekerd.”
""

“Met bepaalde strategische partners werken we samen in de combinatie zorg en inkomen. We ontwikkelen proposities en hun kennis van de Avéro- en Zilveren Kruis-producten is van hoog niveau. Zij verdienen meer aandacht. Wij zijn van plan met deze partners de komende jaren onze samenwerking op gezondheid en vitaliteit verder uit te bouwen”, aldus Evers.

Waarde van het intermediair

Door meer aandacht te geven aan een kleiner aantal strategische partners, kunnen Avéro Achmea en Zilveren Kruis de waarde van advies van het intermediair voor hun verzekerden en voor werkgevers verder vergroten. “Met ongeveer 1.900 intermediairs is dat nu niet altijd te garanderen. 25 procent daarvan heeft 10 of minder verzekerden bij ons. Komende weken gaan we in gesprek met de intermediairs. We willen dit zorgvuldig doen. Voor 90 procent van de verzekerden verandert er niets.”

Partnerschap

Avéro Achmea en Zilveren Kruis stopten eerder met gelegenheidscollectiviteiten om zich meer te gaan concentreren op collectiviteiten met werkgevers en belangenverenigingen. De zorgverzekeraar wil samen met partners werken aan de gezondheid en vitaliteit van haarverzekerden. Zowel individueel als voor teams bij de werkgever. Evers: “Er is een groeiende aandacht voor gezondheid op de werkvloer. Intermediairs kunnen daar een grote rol in spelen.”

Contactgegevens voor intermediair

Telefoonnummer: 088 - 4624620 (optie 3)
Email: zorg.avero@zilverenkruis.nl

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met onze woordvoerder

Volg ons

Stel uw vragen en praat met ons mee over actuele onderwerpen.

Volg ons op: