Regeling vervoerskosten IJsselmeerziekenhuizen

10-12-2018
Na het faillissement van MC IJsselmeerziekenhuizen is sprake van een doorstart die de komende maanden gerealiseerd zal worden. Een deel van de behandelingen in MC IJsselmeerziekenhuizen wordt (tijdelijk) verplaatst naar andere ziekenhuizen in de regio. Patiƫnten die voor hun zorg verder moeten reizen naar een ander ziekenhuis, kunnen te maken krijgen met hogere vervoerskosten.
""

Wij willen onze klanten helpen in deze bijzondere situatie.

Daarom komen we hen tot 1 juli 2019 tegemoet in de vervoerskosten die zij moeten maken bij behandeling in een ander ziekenhuis. Deze regeling geldt voor klanten die al in behandeling zijn bij MC IJsselmeerziekenhuizen en/of klanten die wonen in Flevoland en in de Noordoostpolder waarbij de behandeling nu plaatsvindt in een ander ziekenhuis dan in MC IJsselmeerziekenhuizen. De tegemoetkoming geldt ook voor hun bezoekers (tot een maximum bedrag van 300 euro).

Klanten worden persoonlijk geïnformeerd over de regeling en de manier van declareren. Onze Vervoerslijn is te bereiken via 071 - 3654154 (werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur).

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met onze woordvoerder

Volg ons

Stel uw vragen en praat met ons mee over actuele onderwerpen.

Volg ons op: