Georgette Fijneman benoemd tot divisievoorzitter Zilveren Kruis

11-07-2017
Georgette Fijneman is per 1 augustus 2017 benoemd tot divisievoorzitter van zorgverzekeraar Zilveren Kruis. Zij volgt Norbert Hoogers op, die ervoor heeft gekozen Achmea te verlaten.
""

Fijneman begon in maart 2016 bij Achmea als directeur Inkomensverzekeringen en lid van de divisiedirectie Schade & Inkomen. Inkomensverzekeringen helpen ondernemers en hun werknemers om de financiële risico's van ziekte en arbeidsongeschiktheid op te vangen. In de tien jaar vóór Achmea heeft zij diverse directiefuncties vervuld bij SNS Bank, SNS Reaal en Zwitserleven.

Willem van Duin, voorzitter Raad van Bestuur: “Met Georgette hebben we een goede opvolger gevonden voor Norbert Hoogers en wordt het directieteam van Zilveren Kruis versterkt met iemand uit onze eigen gelederen. Georgette heeft een brede achtergrond in de financiële dienstverlening. Zij staat dicht bij de klant, is maatschappelijk betrokken en kan uitstekend opereren in een dynamisch speelveld met veel stakeholders. Eigenschappen die uitstekend passen bij haar nieuwe werkomgeving.”

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met onze woordvoerder

Volg ons

Stel uw vragen en praat met ons mee over actuele onderwerpen.

Volg ons op: