Zilveren Kruis wint Web Service Scan 2017

'Iedere dag digitaal beter'

Van de grote zorgverzekeraars levert Zilveren Kruis in 2017 de beste online service. Dat blijkt uit een onafhankelijke vergelijking van onderzoeksbureau WUA!.

Zilveren Kruis scoort op 4 van de 6 taken het beste

WUA! onderzocht de websites van Zilveren Kruis, VGZ, CZ en Menzis. De 4 taken waarop wij het beste scoren zijn 'betalingsregeling aanvragen', 'vergoeding ziekenvervoer opzoeken', 'gecontracteerde fysiotherapeut zoeken' en 'tandartsnota declareren'. Voor de taken 'inzicht in zorgverbruik' en 'wijzigen eigen risico' kregen we dezelfde score als de andere zorgverzekeraars. Ook de declaratieapps zijn onderzocht. In dat onderzoek eindigde Zilveren Kruis ook bovenaan.

"Voor het tweede achtereenvolgende jaar zijn we als beste beoordeeld op de taken die de klant voorgeschoteld kreeg. Ik ben er trots op hoe we het ook digitaal iedere dag weer beter doen voor de klant!", reageert Jeroen van Eekelen, senior manager online klantcontact.

Met uw feedback blijven we onze website steeds verder verbeteren. En daarom willen wij u bedanken. Blijf vooral uw mening geven via de buttons aan de rechterkant op onze pagina’s.

Trotse medewerkers van Zilveren Kruis poseren met de WUA!-prijs.