Maak je lange, zware dagen in de zorg?

​​

Dan kan jij deze ext​ra ondersteuning heel goed gebruiken!

Het geeft veel voldoening, werken in de zorg, maar het is ook zwaar. Wisselende diensten, altijd gefocust blijven, héél veel lopen en als je ook nog eens privé zorg draagt voor je gezin of een familielid, dan kan je onze hulp goed gebruiken. Dit is wat Zilveren Kruis voor jou doet.

Fysiotherapie
Bij John (62), zorgmanager bij een verpleeghuis, kwam de hulp via zijn zorgverzekeraar uit een andere hoek. “Ik maak lange dagen. Dat vind ik niet erg, ik vind mijn baan leuk en doe alles graag goed. Maar ik kampte al lange tijd met schouder- en rugklachten.” De stress had zich aardig vastgezet in zijn spieren. Er kwamen flink wat behandeling van een fysiotherapeut bij kijken voordat John weer helemaal pijnvrij was. “Ik ben niet zo iemand die de deur van zorgverleners plat loopt. Voor mij was het even slikken dat het niet om een quick fix ging. Ik ben echt weken onder de pannen geweest bij mijn fysiotherapeut. Maar als er dan wat is, dan is het wel fijn dat je niet al die rekeningen zelf hoeft te betalen. Ik heb dit echt nodig gehad om weer helemaal pijnvrij te worden.

Slaapc​oach
Werken doe je nou eenmaal het beste als je zoveel mogelijk zonder zorgen, stress en pijn bent. In de zorg is het werk vaak fysiek zwaar. Denk maar aan je voeten, die het te verduren krijgen. Een vergoeding van een podoloog is dan echt geen overbodige luxe. Maar ook zaken waaraan je misschien nooit hebt gedacht, zoals mindfulness, om met stress en concentratieproblemen om te gaan. Of slaaptherapie, om je slaapuren na een nachtdienst zo goed mogelijk te leren benutten. Op dat gebied kan een slaapcoach wonderen doen. Kim (36), arts: “Hoe vaak ik het niet heb meegemaakt dat ik doodmoe was en toch niet kon slapen. Dankzij heel gerichte adviezen is mijn slaappatroon er zó op vooruit gegaan. Dat heeft me veel meer energie opgeleverd! Leuk voor mij en voor mijn partner naast wie ik voorheen ’s avonds knikkebollend op de bank zat."

Speciaal voor jou

Aanvullend Zorg: een verzekering voor medewerkers in de zorg. Met nieuwe en extra vergoedingen die goed aansluiten bij werk én privé.

Bereken uw premie
​​​
Al klant bij ons? Check uw pakket​​​​​
​​​​​​